Biszex férfias pasi van itt, aki 80 kg fölötti, és tényleg ferfias
adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
Sziasztok mai nap folyamán pár keresne hölgyet.

Sziasztok. Hölgy, vagy pár Pest megye, vagy Bács megye Északi részéről lenne, aki, akik mernének, szeretnének is találkozni pasival? Maximális diszkréció mellett természetesen!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék.
Kukkolás,cuckold,dp stb...
Siófok,Azur Hotel.
Párhoz csatlakoznék.
Kukkolás,cuckold,dp stb...
Siófok,Azur Hotel.
Sziasztok! Olyan hölgyek,párok ismeretségét keresem,akik megismerkednének egy 48 éves perverz bi pasival!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Sziasztok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Teleélvezem a szàd Bp 8 oerület most
Sziasztok. Készül, vagy van kint pár, akit egy duszkrét pasi nem zavarna a reptérnél?
Ma este Debrecenben valaki ?
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!
Sziasztok! Keresünk tapasztalattal rendelkező férfit következő találkánkra! Fontos, hogy goldengate tapasztalattal rendelkezz, ezt valahogy igazold, ezzel lerövidítve az ismerkedést
várjuk privát üzeneted. puszi , Kata és Márk

Sziasztok baranyából Van itt valaki
Mai nap (vasárnap) párral, hölggyel kalandoznék Budapesten és vonzáskörzetében. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Párokat fogadnék otthonomban. Igényes, nyitott bevállalós párt keresek (cuckold, szendvics, bukakke, creampie, stb….).
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Szia! Ma, vasárnap este is jó neked?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 18. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 18. szombat 19:42
Törölt felhasználó (1575622)

Teleélvezem a szàd Bp 8 oerület most
Sziasztok.Valaki most Gödöllőn? Hölgyek, párok csendes otthonomban?
Ma este Bp-i pár vagy hölgy? aki találkozni is szeretne?
Sziasztok lány vagy pár minden jóra!!!? Utazni és fogadni is tudok!! Kamusok, melegek , kép gyűjtögetők kíméljenek! Üzenet privátba!