Ma valaki Budapesten? Hely van, de megyek is, ha kell.
Sziasztok!
Holnap(vasárnap) estére keresek párt, hölgyet kellemes időtöltést reményében. Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon.
Holnap(vasárnap) estére keresek párt, hölgyet kellemes időtöltést reményében. Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon.
Sziasztok!
Hölgyeim!
Ma egy kellemes este egy kamionban?
Párokhoz is csatlakoznék.
Esztergom környékén vagyok..
Hölgyeim!
Ma egy kellemes este egy kamionban?
Párokhoz is csatlakoznék.
Esztergom környékén vagyok..
Budán van helyem, fogadnék !
győri hölgy ma este nálam???
Sziasztok házaspár vagyunk és estére keresünk partnert veszprém megyéböl
Bika aki baszna most a belvárosban? Hely van
Asszonyok lányok párok ?Pest megye privi.
Hölgy vagy travi?
Szívesen találkoznék rövid időn belül lánnyal hölggyel párral Baranya megyében esetleg kinek lenne hozzá kedve?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
4,13 ker valaki most? 19/6 pasi vagyok.
Sziasztok. Keds reggel indulok siofokra. Valaki aki csatlakozna? Illetve ott valaki/kik. Parok hokgyek?
Halihooo lányok esetleg pár? Mai nap? Debrecen nagyerdő!
Sziasztok! Ma találkoznék párral a hölgy kényeztetésére! Észszerű távolságon belül.
Férfias, belevaló pasival kefélnék ma.. belváros
Sziasztok!
Ma estére keresek párt, hölgyet kellemes időtöltést reményében. Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon.
Ma estére keresek párt, hölgyet kellemes időtöltést reményében. Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon.
Hello! Mai nap kinek lenne kedve találkozni?
Sziasztok!
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
Sziasztok!
kora délutáni nyalifali, közös örömszerzésre hölgyek,asszonyok 12.ker.-ben ?
helyem van ,kor,alkat nem számít ...élvezzük ki a vasárnap délutánt!...
kora délutáni nyalifali, közös örömszerzésre hölgyek,asszonyok 12.ker.-ben ?
helyem van ,kor,alkat nem számít ...élvezzük ki a vasárnap délutánt!...

naphal

Kristina K