Szentendrén találkoznék hölggyel, párral, esetleg férfival
Zalaegerszegen most pasit kényeztetnék, egész délelőtt ráérek, helyem van. Privizz.
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyokautóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok! Ma és holnap szívesen fogadnék hölgyet, párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Ha közös a szimpátia bármi lehet.Várom leveled! Szép napot!
!!!
Most szopnék Budapesten
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok!
Igényes párt fogadnék, ma este.
Helyszín, Budapest!
Igényes párt fogadnék, ma este.
Helyszín, Budapest!
Zalaegerszegen péntek délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk köszönöm.
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? nagyméretű, sportos fiatal vagyok
Holnap estére keresnénk hetero, nemdohányzó pasit akivel a szabadban kicsit lehet pajzánkodni, a jelentkezőktől ötleteket várunk amit megvalósíthatunk ! Párosunk hölgytagja szereti ha a szabadban tapizzák, izgatják, amit viszonoz ! Bp. XI. ker. Csak privát üzenetet várunk, NE ide írj !
Sziasztok!
Párokat illetve női partnereket keresek ma estére.
Menni, illetve fogadni is tudok.
Egyéb infók a társkeresős profilomban, írj ha érdekel a lehetőség.
Üdv,
K
Párokat illetve női partnereket keresek ma estére.
Menni, illetve fogadni is tudok.
Egyéb infók a társkeresős profilomban, írj ha érdekel a lehetőség.
Üdv,
K
Győr vagy környékén biszex kalandra keresek!
Csinos hölgyet kényeztetnék
Holnap reggel Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, a mai nap folyamán szívesen vendégül látnék egy párt vagy egy hölgyet Hatvanban. Vagy ha kell szívesen utazom is. Keressetek privát üzenetben a részletekért.
Diszkrét játszótárs, a profil alapján.

Ma delutan 5-tol este 8-ig egyedul leszek itthon. Alkalmi partnert keresek, no, par vagy pasi szemelyeben.
Sziasztok! Debrecen környékén keresek nagyfarkú pasit akit tövig szophatnék a végén természetesen a számba is élvezhet.
Sziasztok. Népligetben ma este sétikáló párocska orálra??? Autós hölgy is írhat. Privit írjatok.