Sziasztok Tatabányai 45 éves férfiként szívesen ismerkednék párral vagy hölgyel .komolyan gondolom.
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy bírná több órán át a szeretkezést! Utazni és fogadni is tudok!
Érett hölgyet lányt elvált asszonyt elhanyagolt feleséget esetleg nagyit kényeztetnék Csepes és vonzáskörzete de fogadni is tudok
Olyan Holgyet keresek aki rendelkezik napkozbeni szabadidovel, hellyel es szivesen ujjazna a fenekem. Ha van segedeszkozod, az is johet
Tapasztalatom van, de sajnos mostanaban nem nagyon van szerencsem. Ha kicsit is erdekel hasonlo formaju oromszerzes irj batran!

Zalaegerszegen reggelente pasit kényeztetnék orálisan munka előtt. Helyem van.
Sziasztok! Párral,lánnyal ismerkednék laza szexkapcsolat céljából!
Olyan Holgyet keresek aki rendelkezik napkozbeni szabadidovel, hellyel es szivesen ujjazna a fenekem. Ha van segedeszkozod, az is johet
Tapasztalatom van, de sajnos mostanaban nem nagyon van szerencsem. Ha kicsit is erdekel hasonlo formaju oromszerzes irj batran!

Hölgyet kényeztetnék Mezőtúron és környékén!
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!BP.!
Sexpartnereim keresném ma napközben!BP.!
Hello ! Legalább 25 cm farkú pasit keresünk,
Sziasztok! Mára keresek rétság környékén hölgyet nemhétköznapi kalandhoz. Napközben lenne a játék.
Többit privátban :P
Többit privátban :P

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Ma este hölgy, vagy pár partnere lennék. Fogadni tudó 36 éves budapesti férfi vagyok.
Üdv
Dávid
Ma este hölgy, vagy pár partnere lennék. Fogadni tudó 36 éves budapesti férfi vagyok.
Üdv
Dávid
Sziasztok!
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy közösen a párjával!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok ! Szopnék ma este soroksáron zádor utcában.
Kb 18 óra után .
Kb 18 óra után .
Sziasztok! Ma este pár kis kölcsönös örömszerzésre?
Sziasztok! Holnap délelőttre keresünk társaságot magunk mellé. Helyünk van. Részletek az adatlapunkon. Kinkypair

extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!