Szigetszentmiklósi Auchan parkolóban most hölgy?
Halló!
Pár esetleg hölgy ma vagy a héten Bp és környékén?
Pár esetleg hölgy ma vagy a héten Bp és környékén?
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Most Miskolcon valaki??
Szép napot. Tapolca környékén vki?
Fehervar laza hokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Kaposvár és környéke?
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Budán keresek minden jóra! Kölcsönös szopásba élvezetekre!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Diszkrét aranyos fiú vagyok.
Mai napra keresünk férfit feleség dupla örömére.
Most aktív a Reptéri kifutó végénél?
Sziasztok,ma délután a feleségemmel (42/49) a Sándorfalvi nádastóra megyünk,van itt olyan fiatal pasi aki beszálló lenne egy háromasba hetero alapon és szereti a kihívásokat?
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít téged, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.
Sziasztok, hölgy partnerem keresem Bp-n az adatlapom szerint. A héten napközben is élveznélek

Zalaegerszegen ma, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan. Hetero, bi pasi is írjon nyugodtan. Kb 50-ig lehet érdekes a dolog számomra. Helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok! Jó farkú pasit szopnék ill.szopatnék.
Biszex, hetero pasik is írhatnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 19:22
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Holnap késő este???
(Ez egy válasz nrobert84 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Budapesten fiatal srác aki csatlakozna párhoz? (Csak 30 alatt)