Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki?
Sok itt a mellébeszélő. Olyat keresek aki nem fél a tettek mezejére lépni. Ma délután, este nőt vagy pár nő tagját kényeztetem elképzelésed szerint. Tudok utazni Budapesten és Pest megyén belül.
Sziasztok,
A legjobb az lenne, ha 1 hölgyet találnék, akivel hosszútávon ki lehetne élni közös vágyainkat...
Egyedülállóként Veresegyházon, saját lakással rendelkezőként keresek hölgyet.
Higiénia, diszkréció adott és elvárt
A legjobb az lenne, ha 1 hölgyet találnék, akivel hosszútávon ki lehetne élni közös vágyainkat...

Egyedülállóként Veresegyházon, saját lakással rendelkezőként keresek hölgyet.

Higiénia, diszkréció adott és elvárt

Mai naptól egészen hétfő estig, Balaton-Sopron-Budapest háromszögben, Dunántúlon nyaraló, pihenő párt látogatnék meg a szálláshelyükön a hölgy örömére, hetero alapon, adatlapom szerint. Csak komoly párok írjanak, napokig tartó levelezgetés, céltalan vágyakozás nálam nem opció.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Sziasztok! 17.-e szerdán Budapesten leszek. Keresek férfit férfiakat, akár csoportot, akik szopatnának, végig szájbaélvezésse. Akár popsit is nyalok. Jó ha van helyed, de ha nincs, eldugott helyen a természetben is benne vagyok.
Mindegyik vitte a jégbort?
))

Monor-Albertirsa körzetében, puncit nyalnák, kényeztetnék, cuckold a férj mellett, enyhe bi, ma vagy holnap
Sziasztok. Ma este 8 9 felé van olyan akinek helye is van
Gyöngyös. Hatvan .gödöllő és Pest kornyéke
Gyöngyös. Hatvan .gödöllő és Pest kornyéke
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.
Sziasztok, ma esti randira keresek hölgyet Bp-en. Klímás helyet tudok biztosítani.
Sziaasztok!
most valaki budapesten?
magas vekony passziv srac vagyok
28 eves

Aktív budapestit szopnék.
Bp 10 kerben szopnék most
Penteken delelott holgy akit alaposan megdughatok ? Irj batran, es szexeljunk egy istenit!
Debrecenbe cumiznék masztiznék férfias macis pasi vagyok diszkrét ápolt helyem van.
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Ma estére keresek kanos pasikat minden jóra. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Sziasztok!
Holnap ( pénteken) Siófokon ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Szeretem az izgalmas helyszineket, szitukat!
Írjatok!
Holnap ( pénteken) Siófokon ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Szeretem az izgalmas helyszineket, szitukat!
Írjatok!
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok
ma estère pár? Jelenleg egyedül keresek:P 18cm^ magas vekony ápolt srác vagyok! Szigetszentmikloson van helyem , de utazni is tudok

Valaki Tata, most?