Sziasztok! Ma is várom este, éjjel hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm !
No kinél lehetne locsolkodni?
Sziasztok! Ma estére keresnénk egy férfit aki szívesen kényeztetné párosunk hölgy tagját cuckold jelleggel. És természetesen el is mer jönni...

Jó nagy cerkával kényeztetlek
Sziasztok .szombat estére keresünk egy szimpatikus pasit 18 feletti intimmel.Hetero alapon .viber arckép.
Sziasztok szívesen ismerkedem
Sziasztok! Ma délelőtt, egy kemény farkú, 183/80, sportos és iszonyat fickos 40 éves pasi ismerkednek, lányokkal , parokkal..
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma de!
Vecsés,Üllő,Monor
Sexpartnereim keresném ma de!
Vecsés,Üllő,Monor
Sziasztok Ma estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
-voltam már párral nem is egyszer, nagyon izgat ,újra jó lenne átélni.
-benne vagyok minden jobba ami élvezetet, örömöt okoz.
-ami nem érdekel ,gusztustalan dolgok, ami fájdalmat okoz, csak ff-vel.
üdv Laci
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
-voltam már párral nem is egyszer, nagyon izgat ,újra jó lenne átélni.
-benne vagyok minden jobba ami élvezetet, örömöt okoz.
-ami nem érdekel ,gusztustalan dolgok, ami fájdalmat okoz, csak ff-vel.
üdv Laci
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Pécs Kaposvár és környéke valaki valakik ma?
Diszkréten ismerkednék diplomás bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves ---- >Adatlap.
HÖLGYEK! Bp 3. kerületben egy jó kis tetováló szalonos(kanapés, tetováló ágyas, recepciós, stb….( szex ???
Zuhanyzó is van.
Zuhanyzó is van.

Párhoz mennék locsolni

Pentek delelott / delutanra igényes aktiv pasit keresek
Nyiregyhazan
Szortelen passziv vagyok
Nyiregyhazan
Szortelen passziv vagyok
30-as, 40-es popsi kedvelő, ezermester apucikat keresek. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Budapesten valaki szextali most?!
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Hosszú hétvégén valaki Szeged és környékén vagy erre utazóban? Sportos srác hasonlót keres!