Sziasztok! Holnap délelőtt valaki Hajdunánáson? Én 40 éves bi uni férfi vagyok! Hölgyek, párok vagy úrak!
Hölgyet keresek estére Budapesten v Pest környéke 40-es kanos.
Sziasztok. Heves környékén ismerkednék.
11 es 22 kerben holgyek bi parok szabadban egy jo sex
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Ma vagy holnap este hellyel rendelkező biszex pasi, nő, vagy pár Siófokon? Privit írj!
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Zalaegerszegen a héten minden reggel munka előtt pasit elégítenék ki orálisan. Privizz! Köszönöm.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok Ma este Pincehely-Tamási környékén nő esetleg pár hetero alapon?
Valaki közös faszverésbe benne lenne?? 13 ker?
Újpesten most valaki valakik?
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.
Keresnék olyan perverz párt ahol a hölgy kényszerítene férje orális kényeztetésére vagy fordítva!Ma este?!
Zalaegerszegen jövő héten minden reggel munka előtt pasit elégítenék ki orálisan. Privizz!
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem kanos aktív partneremet/partnereimet orálra. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönom
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönom
Ma este keresek aktív partnert Budapesten belül.
Hely szükséges.
Hely szükséges.
M5-M0-M1 útvonal mentén hölgyet keresek aki szeret szopni.
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki?