Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Adatlapom szerint keresnék Budapest belváros környékén. Párhoz is szívesen csatlakoznék. Jó keresést mindenkinek!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Hölgyeknek kortól, alkattól függetlenül lazító, frissítő masszázs amatőr szinten Budapesten. Semmi sem kötelező, Te mondod meg mire vágysz.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma
Autós kaland is oké! Ma
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn, utazni tudok! Ápolt normális férfi vagyok! Sziasztok
Sziasztok.
Házibarát lehetőséget keresek, szép mérettel.
Házaspárok, esetleg kisebb buliba is szívesen csatlakoznék.
Pest megye, Budapest.
Házibarát lehetőséget keresek, szép mérettel.
Házaspárok, esetleg kisebb buliba is szívesen csatlakoznék.
Pest megye, Budapest.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

1 sportos hölgy és 2 sportos pasi keres ma éjszakára még egy bi hólgyet!
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést!!!
Ma estére hölgyet, párt keresek.
Ma délutánra /estére szexpartnert keresek Budapesten hölgy vagy pár személyében. Hely megoldott. Legjobb lenne hosszabb távra.
Ki szoptatna meg Kecskeméten
?
Kíváncsi hetero pasi ? Írj
?
Kíváncsi hetero pasi ? Írj
Szabolcs megyében szopnék, főként Nyiregyen. Irjon akit érdekel, nem levelezgetni szeretnék hosszasan.
Pasikat keresek, akik szopatnának, ma, holnap, vagy bámikor! Hely van! Érd-Bp? valaki, valakik?? Szopok, nyelek, popsit nyalok, imádom, ha dugnak?? Írjatok üzit!
Pasikat keresek, akik szopatnának, ma, holnap, vagy bámikor! Hely van! Érd-Bp? valaki, valakik?? Szopok, nyelek, popsit nyalok, imádom, ha dugnak?? Írjatok üzit!
Szombat-Vasárnap késő este vagy Vasárnap-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Holgyekkel Bi parokkal ismerkednek Budapesten es vonzaskorzeteben
Sziasztok szívesen csatlakoznén Veszprém és Vas megye környékén párokhoz vagy hölgyhöz hetero alapon diszkréció szimpátia fontos