Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

sziasztok párokat keresek hármas szexre ma estére vagy éjjelre helyem van veszprém megyében írj
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?
Budán szopatnék, élvezkednék most!
Meccsnézés közben szopnék kanos, egyedül élő pasit. Esetleg 2-3 fős haveri társaságot.

Ma este hetero alapon párnál cuckold - bull vagy bármi iugalmas vágyatokat éljük át! Budapesten - Pest megyében tudok utazni. Magas, jóképű, potens férfi vagyok szép mérettel
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.
Zalaegerszegen jövő héten minden reggel munka előtt pasit elégítenék ki orálisan. Privizz!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, aplolt, képen látható méretekkel megáldott pasi. Holnap azaz vasárnap szívesen randizèk, utazás, szállás foglalás nem problema egy kis izgalomèrt cserében. T.

Sziasztok!
Szexpartnert keresek a hétvégére. Légy igényes és ápolt. Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Szexpartnert keresek a hétvégére. Légy igényes és ápolt. Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna ?
Hétvégi, vagy akár hosszabb távra keresek női partner kölcsönös örömszerzésre Pest megyében/Budapesten. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor jelezz privátban!
Sziasztok.
Mai nap 18 óra után,Hölgy laza kalandra természet/autós....,Pest vagy szűk környéke
Mai nap 18 óra után,Hölgy laza kalandra természet/autós....,Pest vagy szűk környéke

Ma este hölgy aki találkozna?
Szigetszentmikloson cumiznék ma
Győrben nagy csöcsös hölgyet látogatnék rendszeresen
Sziasztok!Ápolt,kedves srác vagyok.
Párhoz csatlakoznék a mai nap folyamán.Szivesen masszírozok.
Cuckold témában is benne lennék.
Párhoz csatlakoznék a mai nap folyamán.Szivesen masszírozok.
Cuckold témában is benne lennék.