Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Ma este Győr Tatabánya környékén autós kalandra nőt, párt keresnék.
Ápolt pasi vagyok.
Ápolt pasi vagyok.
18-45 év közötti nőt keresek, aki igényelné, hogy kényeztessem. Vékony és normál alkatú nők jöhetnek szóba!
Célom, hogy a csúcsra repítselek
Célom, hogy a csúcsra repítselek
Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Írj! Bármikor.
(Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2024. 01. 06. szombat 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 20:15

Molett nőként keresek ma estére szexpartnert. 13.kerületi vagyok.
Csak nem dohányzó,ápolt pasi.
Csak nem dohányzó,ápolt pasi.
Zalaegerszegen ma, illetve csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Mostanra keresek Újpesten
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Újpesten közös maszti szopas most? Mű pina van
Ma délelőtt szopnék Albertirsa, Pilis, Monor környékén.
Helyem nincs, utazni tudok.
Helyem nincs, utazni tudok.
Ózd és környékén keresek 30-50 közötti kiéhezett hölgyeket aki egy kis kényeztetésre vágynak egy 28 éves pasi személyében.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
Sziasztok.Idősebb hölgyet párt keresek.Diszkrét megbízható pasi vagyok
most hajnalban.valaki jó méretű,Vecsés,Albertirsa környék?szopnék
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napot!
További Szép napot!
Párt kersek Budapesgten csütörtök estére hármas örömökre vagy hölgyet
Pécs és Szekszárd környékén 19/6intimmel magyar etnikummal fiatal sportos srác áll rendelkezésére, HÖLGYEKNEK
Autómban, vagy nálad.
Csók.
Autómban, vagy nálad.
Csók.
Sziasztok .
06.15 Szombat estére keresek hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
06.15 Szombat estére keresek hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Zalaegerszegen most pasi? Hely van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 11. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 16:32
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, szerda csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.