Sziasztok! Használt puncit kényeztetnék. Írj.
Kedves Hölgyek!
Ma délelőtt nincs kedve valakinek meglátogatni a tetováló szalonomban?
Budán vagyok a 3. kerületben. Bármi lehet, de semmi sem kötelező!
CSAK HÖLGYEK!
Ma délelőtt nincs kedve valakinek meglátogatni a tetováló szalonomban?
Budán vagyok a 3. kerületben. Bármi lehet, de semmi sem kötelező!
CSAK HÖLGYEK!
Kint vagyok a reptéri kifutónál kb 14óráig
valaki szopatna fiatal srácot?
valaki szopatna fiatal srácot?
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám ma Budapesten. Hölgyek párok írjatok bátran.
Valami referenciát szívesen megnéznénk erről,ha már ennyit hirdetés...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 09:13
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Most szopnék Kecskeméten!
Sziasztok,
Szopnék ma Bp-n .Írj ha szopatnál egy jòt.Helyem van.Lehetsz hetero bi meleg
Szopnék ma Bp-n .Írj ha szopatnál egy jòt.Helyem van.Lehetsz hetero bi meleg
Nagyoroszi-Cegléd vonalon keresek játszótársat , ma 14 órától. Párok, lányok, írjatok privátban!
Sziasztok !Monoron szopna valaki?
Ma estére, azaz június 5.re keresem bi pár társaságát, ahol a férfi passzív, és vagy női rucis.
Illetve sub női rucis cicát is szívesen látok.
Hely van Budapesten.
Én 33 éves 185/95, 18/5 intim méretű körül metélt, ápolt, diszkrét, aktív kissé domináns pasi vagyok..
Illetve sub női rucis cicát is szívesen látok.
Hely van Budapesten.
Én 33 éves 185/95, 18/5 intim méretű körül metélt, ápolt, diszkrét, aktív kissé domináns pasi vagyok..
Sziasztok!
Holnap délutánra keresek hölgyet vagy párt Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0, M1 vonalon!
Érezzük jól magunkat!!
Szép napot!
Holnap délutánra keresek hölgyet vagy párt Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0, M1 vonalon!
Érezzük jól magunkat!!

Szép napot!
Sziasztok Debrecenből valaki? Valakik?
Unatkozó feleséggel ismerkednék diszkréten.
Bi parokkal ismerkednek bpn aktiv vagyok
Itt meg lehet egyáltalán valakit dugni vagy mindenki csak levelezik.....???
Budapesten keresek holgyet, vagy part korhatar nelkul. Diszkrecio, higienia, intelligencia adotty es elvart!
Sziasztok , igényes , intelligens ferfiként párokat fogadnék Nyiregyhazi belvarosi lakasomban. 100% diszkrecio
Komárom megyében autóban szopnék. Diszkréció adott és elvárt! Kíváncsi heterot is.