Sziasztok! Nyíregyházán vagy környékén párt illetve hölgyet keresek.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést!!!
Sziasztok!
Sopron-Győr vonalon keresnék párt (biszex is lehet)
hölgyet akit izgatna egy kis kamionos huncutkodás.
Mindenre nyitott vagyok,keressetek bátran.
Sopron-Győr vonalon keresnék párt (biszex is lehet)
hölgyet akit izgatna egy kis kamionos huncutkodás.
Mindenre nyitott vagyok,keressetek bátran.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hello. Ma estére nógrádban titkos 40es partnerem "kölcsön adnám" Valós urak privát levelét várom
Sziasztok,
Ma este szexre vágyó nők vagy párok? Hely Pest megyében.
Ma este szexre vágyó nők vagy párok? Hely Pest megyében.
Miskolcon nálam közös maszti???
Baszható formás, csajos, igényes kukis cica belevaló 30-40-es pasikat keres, ma is belváros!
Február 29.-re csütörtök ( lesz majd még máskor is) este 20:00-2:00-ig szervezünk egy kb 30-40 fős pasi többletes bulit, 1 nőre max 3 férfi arányban. Intelligens és jól szituált max 50 éves korban járó szóló férfiakat fogadunk, de csakis előtte videós beszélgetés alapján , mert szűrt baráti társaságban tartjuk. Üdv Merci és Peti
4-ker valaki most?
Fejér megyében ma este pár vagy hölgy? 23 eves srac vagyok utazni tudok
bp XI. ker?
Csajt, párt keresek, aki ma, vagy holnap találkozna!
Bács vagy Csongrád megyében pár vagy nőaki férfit keres.
Sziasztok. Ma estére keresem kanos partneremet akit szophatok. 24 éves macis srác vagyok,Nagyhegyesen lakok. Irj ha erdekel most a dolog
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget! Szeretek szexelni!
Ma estére keresek aktív partnert Budapesten belül. Hely szükséges.
Sziasztok,
Hétfő vagy kedd estére keresek szexre vágyó vékony hölgytagú párt vagy nőt. Pest megyében van helyem. Privát üzenetet írj/írjatok.
Hétfő vagy kedd estére keresek szexre vágyó vékony hölgytagú párt vagy nőt. Pest megyében van helyem. Privát üzenetet írj/írjatok.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten