20/5-ös intimemmel ma este Hatvanban szívesen kalandoznék,kényeztetnék!
Népligetnél 4 kor? Nő,pasi?
győri hölgyet keresek ma estére
Sziasztok!
Pár vagy hölgy társaságát keresem !
Írjatok privátban
Pár vagy hölgy társaságát keresem !
Írjatok privátban

Budapest és környékéről keresek partnereket, írj.
Sziasztok szombat estére keresnénk párt Kecskemét körzetében vagyunk elérhetőek írjatok ha úgy gondoljatok
Zalaegerszegen szombat délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Ma d'un kalandoznek kedves hölgyel v parral. Szépvölgyi v Buda környékén.
Sziasztok
Sopronban vagy környékén kalandoznék párral vagy nővel.
29 éves igényes sportos pasi vagyok
Sopronban vagy környékén kalandoznék párral vagy nővel.
29 éves igényes sportos pasi vagyok
Sziasztok! 35 éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal találkoznék, Budapesten a mai napon alkalmi vagy hosszabb távon is érdekel. Több infó és kép privátba.
Sziasztok! 35 éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal találkoznék, Budapesten a mai napon alkalmi vagy hosszabb távon is érdekel. Több infó és kép privátba
Sziasztok! 35 éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal találkoznék, Budapesten a mai napon alkalmi vagy hosszabb távon is érdekel. Több infó és kép privátba.
Baszni szerető pasit keresek mára, hely belvárosban van
Ma szépvölgyin ??készül valaki kimenni ??
Sziasztok, esetleg egy unatkozó hölgy, vagy pár?
Balatonlelle környékén február 2-3-ra keresek (én 27) olyan lehetőleg 40+os hölgyet akivel szexelhetnék vagy pettingelhetnék,bármit bevállalok! Privizz
Szia!
38 éves átlagos paraméterekkel rendelkező férfiként keresek (pest megye határain belül napközbeni találkozóra) olyan diszkrét hölgyet aki szeretné hogy egy lelkes pasi -mindenféle extra elvárás nélkül- kényeztesse őt akár otthonában, akár autóban, vagy bárhol ami szimpatikus (például egy szexmozi, bevásárló központ, raktár, alagsor...tágas autóval rendelkezem, mobilis vagyok. Ne félj kérdezni, kezdjük egy beszélgetéssel és eldöntöd a továbbiakat. Privát üzeneted izgatottan várom. Üdvözlettel: Krisztián
38 éves átlagos paraméterekkel rendelkező férfiként keresek (pest megye határain belül napközbeni találkozóra) olyan diszkrét hölgyet aki szeretné hogy egy lelkes pasi -mindenféle extra elvárás nélkül- kényeztesse őt akár otthonában, akár autóban, vagy bárhol ami szimpatikus (például egy szexmozi, bevásárló központ, raktár, alagsor...tágas autóval rendelkezem, mobilis vagyok. Ne félj kérdezni, kezdjük egy beszélgetéssel és eldöntöd a továbbiakat. Privát üzeneted izgatottan várom. Üdvözlettel: Krisztián

Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!BP.!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!BP.!
Szombati találkára es feleség többes örömére keresünk
Sziasztok szombat estére keresünk párokat Kecskemét körzetében vagyunk elérhetőek