Sziasztok, kecskemeten, keresek kalandot, igenyes nem dohanyzo, borotvalt 40 -es vagyok

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van,de dugható is vagyok.
II. ker, kanos ápolt, ffias most valaki...? hely ok
Sziasztok. Dabas környékén szexpartnernőt keresek.
Sziasztok. Férfi beszállót keresünk harmadiknak. Ha megtetszett az adatlapunk írj privátban kérlek. Puszi
Helló. Ma estére kanos pasik???? Keszthely és Hévíz környékiek!!!!! Biszex uni vagyok. Hely ok!!!! Többesben is benne lennék!!!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Ma este autóban szopnék. Tata és környéke!
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok, ma vagy holnap estére keresek partnert pest megyéből.
29 éves sportos srác vagyok nagy farokkal
29 éves sportos srác vagyok nagy farokkal
Sziasztok 07,01 Szombat estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Sziasztok pápai nőt vagy párt keresek szexre
Üdv mindenkinek!
A hétfő esetleg kedd estémet szívesen tölteném Hölgy vagy Pár társaságában!
Hatvan és környéke!
A hétfő esetleg kedd estémet szívesen tölteném Hölgy vagy Pár társaságában!
Hatvan és környéke!
Sziasztok!
Ma, most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Írj, írjatok!
Írj, írjatok!
Szép napot. Ma délután vagy estére csatlakoznék párhoz. Akár nálam is meg oldható.
Sziasztok! Szívesen beszállnék hozzátok! Beszéljünk privátban, ha úgy gondoljátok! Utazás nem akadály!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 11:55
Törölt felhasználó (3949622)

Sziasztok. Férfi beszállót keresünk harmadiknak. Ha megtetszett az adatlapunk írj privátban kérlek. Puszi
Repteri kifutónál szopnék most fiatal srác vagyok