Bp-belul csatlakoznek parokhoz, vagy egyedulallo nokhoz. 23 éves, igényes, sportos masszőr srác vagyok.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném most!
Gyömrő,Maglód!
Sexpartnereim keresném most!
Gyömrő,Maglód!
most a reptérnél nő vagy pár ki szórakozni akar?
Sziasztok !
Mai napon ismerkednék párral vagy lánnyal.
Fogadni és utazni is tudok.
Mai napon ismerkednék párral vagy lánnyal.
Fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok. Valaki esetleg a Glory Cafe kozeleben?
Párommal keresünk max 35 éves korig fiút aki végig nézné ahogy szexelünk, és ahogy spriccel a párom puncija.
Hely szükséges. Kizárólag kukkolásra lenne lehetőséged.
Hely szükséges. Kizárólag kukkolásra lenne lehetőséged.
Sziasztok Szombat "11,18"estére keresek Bp-i hölgyet csajszit, párt. Esetleg SW házibuliba is szívesen elmennék
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok
üdv Laca
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.

Zalaegerszegen ma délután szopnék 17-21 között. Hely van.
Most hölgy, pár vagy travi Érd, Bp vagy ezek környékéről? Hely kell, autó van, délig biztosan ráérek.
budapest XI. ker?
Újpesten keresem partnerem szexre
17kerben keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága, és közeleg a karácsony!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága, és közeleg a karácsony!
ma délután a reptérnél vagy Budapesten nő vagy pár ki szórakozni akar
holnap délutánra a reptérnél vagy Budapesten nő/ pár ki szórakozni akar
Belevaló, keményen kúrni szerető férfias pasiknak ribanckodnék napközben, hely belvárosban megoldható..
Hétköznap napközbeni szabadidővel keresek hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi vagyok férfias külsővel, 18/4 borotvált intimmel. Érd, Bp és ezek környéke, ahol keresek, hely kell, de autóm van. Nem vagyok független, így a diszkréció fontos.
Sziasztok! Mi egy mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hellyel rendelkező biszex pasikat, csajokat, keresünk mindenki örömére. A hétvégén, november 16-19 Demjénben leszünk, ott is szívesen huncutkodnánk! Egyéb időpontokban Budapesten szexelnénk hellyel rendelkező partnerekkel!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok Szombat "11,18"estére keresek Bp-i hölgyet csajszit, párt. Esetleg SW házibuliba is szívesen elmennék
üdv Laca

Jo kemeny farkad legyen.
Sziasztok, pasit keresek, aki csatlakozna hozzam es a haveromhoz. En passziv vagyok, a haverom pedig uni. Szeretem ha felvaltva dugnak es szopatnak. A heverom gumi nelkul dug engem mert regota osszejarunk. A talalkozo valalmelyik reggel lenne nalam. irj privatban ha erdekel.