Újpesten kölcsönös kényeztetésre valaki? Most
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Jo reggelt
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést ha szimpi amit olvasol és látsz rólam.
Köszönöm
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést ha szimpi amit olvasol és látsz rólam.
Köszönöm

Sziasztok! Szerdán, 11.22-én reggel 8-10:30 és kb. 13-15h között is szabad leszek. Érden, majd Bp-n leszek, keresek hölgyet vagy párt akivel/akikkel kellemesen elüthetnénk az időt. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasiként keresek, 18/4 intimmel.
Micsoda finom kiművelt elegancia
(Ez egy válasz keresek1234 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 15:39

Helló! Lenne itt egy hölgy aki a közeljövőben rábukna a rudira? Bp. és környéke.
Izgalmas estét, sziasztok. Szeretnék találkozni párral, hölggyel és ha erre lenne jelentkező tagok , szívesen venném érdeklődését.
Egerből keresek ma (11.20) estére potens pasit, aki megédesíti az estét! Helyem van, minden adott... Ha magadra ismertél, írj!
Mai napon aktív heteró srácokon könnyítenék,diszkréció higénia fontos.
Kulturált helyem van Kecskeméten!
Kulturált helyem van Kecskeméten!
Üdv Kedd-péntek estig fogadnék házaspárokat vagy hölgyeket szép diszkrét jakkuzis nyaralómba Szarvason egy izgalmas kikapcsolódásra.
Levélbe várom a jelentkezőket, átlagnál vastagabb méretesebb szerszámmal rendelkező ápolt kedves férfi vagyok.

Helló! Lenne itt egy hölgy aki a közeljövőben rábukna a rudira? Bp. és környéke.
Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra
Sziasztok! Budapesten és környékén keresek lányt vagy párt, sportos fiatal férfi vagyok ha érdelelne a dolog írj bátran smile
23 éves, sportos, Budapesti srác keresne alkalmi, vagy akar hosszu távra szexpartner. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Több infó privátba.
Sziasztok. Idősebb hölgyet nyalnék, kényeztetnék.
Mai estét Nagykőrösön tőltöm, szívesen kalandoznék nővel, párral!
sziasztok ma párt, esetleg valami csoda folytál lányt fogadnék !
Sziasztok !
Ma este találkoznék párral vagy lánnyal………
Ma este találkoznék párral vagy lánnyal………
13.ker környéken Valaki esetleg aki jatszadozna a farkammal? Elveznék egy nagyot magamra vagy rad
kocsiban vagy nálad!

Szia.Merre vagy drága ?megyek ,kényetetnélek vastag farkammal…
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 18. szombat 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 18. szombat 00:32
Törölt felhasználó (4724571)

Olyan férfit keresek, aki, most ráér, és nem gyáva eljönni hozzám..
Megyek