Budapesten ma keresek elsősorban párt, esetleg férfit. Hely van, de megyek is szívesen, ha kell.

Sziasztok! Holnap estére keresek olyan párt vagy lányt aki szívesen venné egy masszőr pasi társaságát!
A mai nap folyamán holnap reggelig szivesen fogadnék párt, igényes szállodában Budapest központi részén, Margit szigeten, akár csak nézni titeket, akár összegabalyodni is, tőletek függ
. Akinek nincs helye, vagy izgatja a szállodai kaland, irjatok nyugodtan...itt az alkalom...
Üdv

Üdv
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Hölgyekkel bi parokkal ismerkednék budapesten
Hm
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2023. 10. 13. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 13. péntek 10:39

-ma estére keresünk csajszit vagy párt, spermás punci nyalatásához ! Bp. Csak komolyak!
-ma estére keresünk csajszit vagy párt, spermás punci nyalatásához ! Bp. Csak komolyak!
Pest megye ?asszoynok lányok párok ?
Most fehervarpn hyors hokir vki?
Privit írj
Privit írj
Most fehervarpn hyors hokir vki?
Privit írj
Privit írj
Sziasztok LAST MINUTE!!!! MA délután megyünk az Adriára 3 hölgy és én vasárnap délután pedig vissza valakinek van kedve még csatlakozni?
Sziasztok!
A mai napon este csatlakoznék egy korrekt párhoz Győr környékén. Intellingens partnerként hasonló partnereket keresek.
Ha szeretnéktek egy kellemes péntek estét, akkor hozzuk össze!
A mai napon este csatlakoznék egy korrekt párhoz Győr környékén. Intellingens partnerként hasonló partnereket keresek.
Ha szeretnéktek egy kellemes péntek estét, akkor hozzuk össze!
Sziasztok MA estére (péntek 13.ára)keresek párt vagy lányt.
Budapest és körzete-vác-balassagyarmat-salgótarján (esetleg még esztergom)
Lehet autós kaland-szabadtéri kaland-panzió vagy akár szivesen megyek hozzátok is.
Lehet szó csak Masszázsról, csak simogatásról (punci simogatás de lehet annyi is hogy csak a hölgy simogatja az idegen farkat),lehet szó csak orálról,vagy lehet szó fotózásról férj fotózhat,de ha szeretnétek és szimpik vagyunk egymásnak lehet szó cuckoldról (férj nézi ahogy párját kényeztetik) illetve 3as szexről is!ma esti találkozóra várom kedves jelentkezőket.
Budapest és körzete-vác-balassagyarmat-salgótarján (esetleg még esztergom)
Lehet autós kaland-szabadtéri kaland-panzió vagy akár szivesen megyek hozzátok is.
Lehet szó csak Masszázsról, csak simogatásról (punci simogatás de lehet annyi is hogy csak a hölgy simogatja az idegen farkat),lehet szó csak orálról,vagy lehet szó fotózásról férj fotózhat,de ha szeretnétek és szimpik vagyunk egymásnak lehet szó cuckoldról (férj nézi ahogy párját kényeztetik) illetve 3as szexről is!ma esti találkozóra várom kedves jelentkezőket.
Sziasztok
Sexpartnerem fogadnám most!!Monor
Sexpartnerem fogadnám most!!Monor
Asszonyok lányok párok ?pest megye ?sportos kan keres privi .
Sziasztok.
Keresünk egy szimpi párt,egész hètvègènk szabad.,
Helyünk van
Keresünk egy szimpi párt,egész hètvègènk szabad.,

Straponra keresek partnert dél Pest megyében
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten
Sziasztok!
Ma estére csatlakozna hozzánk valaki,J.berény-Hatvan környékén?
Párt,vagy esetleg hölgyet keresgélünk..
Ma estére csatlakozna hozzánk valaki,J.berény-Hatvan környékén?
Párt,vagy esetleg hölgyet keresgélünk..