Sziasztok! Holnapi napra( szombatra) ismerkednenk fiatal, jóméretű sráccal . Bi ok, gumi kell. Hely van Budapest II. ker
Holnap estére keresünk +1 hetero férfi beszállót Bp-n. Csak orális szexre.
Arcos képet szeretnénk látni, helyed legyen.
Arcos képet szeretnénk látni, helyed legyen.
Lol, 2023ban nincs vibered? Szerintem képeslapot kerjetek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 23. csütörtök 17:04
Törölt felhasználó (4723276)

Szombat estére keresünk egy bi srácot (pasik között csak orál) hármas játékokra. Ápolatlan szakáll kizáró ok. Merj emailben arcos fotót küldeni, amit viszonzunk! Nem viber, google chat stb. Email! Nem töltök le a kedvedért semmit. Tatán van helyünk, tudj hozzánk utazni!
Zalaegerszegen holnap 15-21 között pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz hozzá.
Ma este keresek aktív srácot Budapestről. Hely szükséges.
Masszőr tanulóként Zalaegerszeg és környéken keresek olyan hölgyeket akin lehet gyakorolni
Érdekes, én kaptam választ...
(Ez egy válasz Bill78 üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Szombat estére keresünk egy bi srácot (pasik között csak orál) hármas játékokra. Ápolatlan szakáll kizáró ok. Merj emailben arcos fotót küldeni, amit viszonzunk! Nem viber, google chat stb. Email! Nem töltök le a kedvedért semmit. Tatán van helyünk, tudj hozzánk utazni!
23 éves, sportos, budapesti masszőr srác csatlakozna párokhoz, illetve lányokhoz.
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány környékén nyalnék BOROTVÁLT PINÁCSKÁT,ehhez keresek 20-60 között,átlagos alkatú Nőt.Kedves,figyelmes pasi vagyok...PUSSZ...
Ma este cuckoldszexkedvelő párt keresek.Extra nagy mellek előnyben.
Dél-buda,Bp
Dél-buda,Bp
Hölgyeket bi parokat keresek budapesten hely szükséges aktiv vagyok
Választ sem kaptam. Bocs javítom
(Ez egy válasz Bill78 üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Válaszra sem kaptam napokkal ezelőtt
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 23. csütörtök 00:52
Törölt felhasználó (4724571)

Valaki bátor most nálam?
Sziasztok! 11. kerületben vagyok, autóval, fél4ig tartó szabadidőmet tölteném el egy ápolt, igényes hölggyel vagy párral.
Sziasztok! Hölgynek, pár hölgytagjának a kényeztetésére csatlakoznék egész hétvége folyamán, akár a nappali órákban is.. Utazni tudok.
Sziasztok! Most szombat délutántól estig tartó szabadidőm kellemes eltöltésére keresek egy ápolt, igényes hölgyet vagy párt. Érd, Bp vagy ezek környékén.
Sziasztok! Ma valaki napközben meglátogatna gödöllői csendes otthonomban? Hölgyek, párok?? Várom üzeneted!

Unatkozó hölgy, vagy ráérő pár ma 2-ig? Debr-Nyíregyháza-Miskolc háromszögben mozgok.
Ma 12 körül a 4-6- os vonalához közel lakó szopatna?