Sziasztok!
Spermás faszt szopnék...
Spermás faszt szopnék...
sziasztok, hölgy, pár Győr vagy környékéről hetero alapon? hely lenne

Sziasztok !
Ma este egy laza kaland ?
Hölgyek,párok ?
Ma este egy laza kaland ?
Hölgyek,párok ?
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Mosonmagyaróvár környékén aktív pasi? Masszírozok is.
Fehervaron vki kalandozni?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Ma délután pár, vagy hölgy egy fergeteges szexrandira? Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos többesben tapasztalt negyvenes vagyok.
Kecskeméten szopnék!
Dughatsz is
Írj…
Dughatsz is
Írj…
Ma késő délután alkalmi partnerem keresem(Hölgy-Pár) Szeged-Dunaújváros-Székesfehérvár-Győr útvonal mentén
Holnap délelőtt, napközben..
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Sziasztok. Holgyet, part keresek mara

Belevaló cicis-popsis milf típusú női fehernemus jól dugható crossdress ismerkedne
pussz

Szopatnalak v szopnak neked most Pesten valaki
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok, most esetleg valaki pécset vagy környékén?
Sziasztok! Mai nap, vagy reggel 10ig vagy este 9 után csatlakoznék hölgyhöz, párhoz vagy társasághoz kellemes kikapcsra vagy egy forró szexre. Adatlapomon mindent megtaláltok rólam.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

sziasztok
budapesti vagy budapest kornyeki bi parhoz csatlakoznek este-ejjel mindket fel oromere
aktiv bi vagyok,magas,ferfias
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
budapesti vagy budapest kornyeki bi parhoz csatlakoznek este-ejjel mindket fel oromere
aktiv bi vagyok,magas,ferfias
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom