Válaszra sem kaptam napokkal ezelőtt
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 23. csütörtök 00:52
Törölt felhasználó (4724571)

Valaki bátor most nálam?
Sziasztok! 11. kerületben vagyok, autóval, fél4ig tartó szabadidőmet tölteném el egy ápolt, igényes hölggyel vagy párral.
Sziasztok! Hölgynek, pár hölgytagjának a kényeztetésére csatlakoznék egész hétvége folyamán, akár a nappali órákban is.. Utazni tudok.
Sziasztok! Most szombat délutántól estig tartó szabadidőm kellemes eltöltésére keresek egy ápolt, igényes hölgyet vagy párt. Érd, Bp vagy ezek környékén.
Sziasztok! Ma valaki napközben meglátogatna gödöllői csendes otthonomban? Hölgyek, párok?? Várom üzeneted!

Unatkozó hölgy, vagy ráérő pár ma 2-ig? Debr-Nyíregyháza-Miskolc háromszögben mozgok.
Ma 12 körül a 4-6- os vonalához közel lakó szopatna?
Szaosztok, ma megyek le Balatonra északi partra Budapestrol 10 óra körül. Hölgyet vinnék le aki menne arra fizetés természetben smile
Sziasztok!
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Valaki bátor most nálam?
Sziasztok! Holnap délelőtt keresek kalandot
Szépvölgyin most valaki?
Alkalmi szexpartnerem keresem hosszú távon. Kor alkat nem számít. Elhanyagolt hölgy magányos anyuka merre vagy vagytok? Igényes pasi vagyok. Testi lelki örömök velem.maszsàzs órákon át. Pár esetleg?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma!!
Autós kaland is oké! Ma!!
Szexi női fehérneműs, kerek kemény milf popsis cross várja potens dugni szerető pasik jelentkezését
Ma estére keresek aktív srácot Budapesten belül minden jóra.
Hely szükséges.
Hely szükséges.
Hölgyet, párt keresek hétvégére. Helyem van

Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek bp-en vagy környékén. 46 éves normális hetero pasi vagyok
Ma estére keresek aktív srácot Budapesten belül minden jóra.
Hely szükséges.
Hely szükséges.
Szét durran a farkam!! Valaki segítsen rajtam!
Budapest nyugati környéke