Sziasztok !
Ma este fogadnék párt cuckoldra.
Ma este fogadnék párt cuckoldra.
Miskolcon ma estére sexpartnert keresek!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Erden bi parok aktiv vagyok .
Hali, ma delelott hetero vagy bi pasi aki szeret szajba elvezni? Vagy dughatsz is. Diszkret helyem van. Irj privatban.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma de.!
Üllő,Vecsés!
Sexpartnereim keresném ma de.!
Üllő,Vecsés!
Sziasztok. Holnap délelőtt Kecskemét környékén kalandoznék. Írj privát.
Sziasztok! Ma délelőtt valaki szex Érden, Bp-n, környékén? Hely kell vagy van autó.
Győr - Mosonmagyaróvár pár, hölgy így kora reggel?
sziasztok olyan párokat keresnünk vagy lányt akik benne lennének többesben baráti kapcsolatot amibe ez is belefér mint látjátok kecskémet környékén főként de utazni is tudunk írj ha magadra vagy magatokra ismertetek , bár egyedül Álló férfiakat nem keresünk kérünk ilyen jellegű emberek ne is írjanak
Jó napot.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a levelet
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a levelet

Sziasztok!
Hölgy, vagy pár ilyen korán reggel a Budapesti - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Hölgy, vagy pár ilyen korán reggel a Budapesti - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Sziasztok
Kedden estère keresünk fiút Budapesten aki beszállna hozzánk kizárólag heteró alapon.Kor max 26 èves .
Kedden estère keresünk fiút Budapesten aki beszállna hozzánk kizárólag heteró alapon.Kor max 26 èves .
Zalaegerszegen holnap kora reggel pasi?
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten
Viszont nem kér, csak fiú lehet!
Szia! Engem leszophatnál! 60+ vagyok, nincs túl nagy pocakom, de jó kemény és formás farkam van. Te fiú vagy vagy lány?
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap kora reggel (5óra után) Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, Vay höly aki kellemesen indítaná a hetet?
Holnap kora reggel (5óra után) Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, Vay höly aki kellemesen indítaná a hetet?