Hölgy,pár aki szeretne néhány boldog órát,akár hosszú távra Ápolt,hetero ,diszkrét pasi vagyok.Helyem is van,utazni is tudok,Eger környéke.
Kaland ma valaki?
Baranyából ápolt ffi bi alkattól fuggetlen hólyet párt keres alkalmi vagy hosszu távra .
Veszprémben ma este valaki akinek kiverhetem?
Orál kedvelő bi pasi Hatvanban vagy a közelből ma este? Mindenki mindenkivel. jelentkezz mail-ben. fotó előny.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Mai napra keresek egy hölgyet,aki szeretné jól érezni magát!
Ápolt igényes pasi vagyok!
Győr és kornyéke !
Ápolt igényes pasi vagyok!
Győr és kornyéke !
Újpesten valaki?
Zalaegerszegen ma délután pasit kényeztetnék orálisan. Hely megoldott.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
kiskunfèlegyházán biszex/meleg fèrfit keresek ha èrdekel irj privátban
Nagyméretű aktiv pasit keresem hosszútávra
Igényes bisex passziv vagyok
Igényes bisex passziv vagyok
Továbbra is várom, hogy írjatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 07:34
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok mai nap délutánjára, estére keresek párt, hölgyet. Szívesen találkozom többes szexet szerető emberekkel
.
.
Sziasztok. Jön most valaki a szépvölgyire?
Hajdúszoboszlón, ma, csütörtök este, Hölgyet kényeztetnék, párhoz csatlakoznék, enyhe bi is mehet.
Travit keresek szopás szb
Ma kb 12:00 és 16:00 között, Lajosmizsén szopnék, esetleg dugatnám is magam.
Helyem lesz, anál csak gumival. :P
Helyem lesz, anál csak gumival. :P