Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok. Szépvölgyire jön valaki?
NYIREGYHAZAN nagyfarku pasit szopnek ma delutan/este
Hely van
Igenyes bi pasi vagyok
Hely van
Igenyes bi pasi vagyok
NYIREGYHAZAN nagyfarku pasit szopnek ma delutan/este
Hely van
Igenyes bi pasi vagyok
Hely van
Igenyes bi pasi vagyok
Zalaegerszegen este 21 után szopnék. Hely van.
Sziasztok . Ma este szopnék soroksáron.
Sziasztok! Ma este lenne kedve nőnek vagy párnak kalandozni bpn? Ápolt normális férfi vagyok! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Fehervár vagy kőrnÿekén vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok! Holnapi nap folyamán szívesen fogadnék párt illetve lányt közös kikapcsolódáshoz, masszázs rendelhető, részletek privátban!
Dunaújvárosban ma este valaki?
Esetleg pár?
Esetleg pár?

Sziasztok,Nyíregyházán péntek/ szombaton szívesen fogadnék egy hölgyet vagy párt lakásomon,de utazni is tudok. Fiatal sportos srác vagyok 18/5 intimmel.
Sziasztok,Nyíregyházán péntek/ szombaton szívesen fogadnék egy hölgyet vagy párt lakásomon,de utazni is tudok. Fiatal sportos srác vagyok 18/5 intimmel.
Budapesten ma valaki? Akár pár is jöhet. Hely van, de utazni is tudok.
Sziasztok,
Ma estére keresnék tabumentes szexre nőt vagy párt. Ápolt, igényes férfi vagyok, helyem Tökölön lenne.
Ma estére keresnék tabumentes szexre nőt vagy párt. Ápolt, igényes férfi vagyok, helyem Tökölön lenne.
Helló! XI-XXII környékén kalandoznék!Hölgyet,párt keresek.
Zalaegerszegen este 9 után szopnék. Hely adott.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sexpartnereim fogadnám ma délelött!
Monor
Monor
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sexpartnert keresek Csongrádon hely van