Sziasztok Siófokon 178 cm magas 90 kg ápolt igényes férfi vagyok szívesen ismerkednék találkoznék nőkkel padokkal, helyem van
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Mi is így jártunk, ezt tapasztaltuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 21:53
Törölt felhasználó (4680597)

Te kamu vagy! Senki ne adjon rá mert csak fölösleges időhúzás!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Te kamu vagy! Senki ne adjon rá mert csak fölösleges időhúzás!
(Ez egy válasz kiserdesz2107 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 11:34

Sziasztok.Délutáni, esti hancúr hölgynek, párnak ?Csendes otthonom van Gödöllőn.
Várom üzeneted!

Siofok hotel európa, vki kalandra?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Szívesen találkoznék párral MA ESTE belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen.
Holnap reggel rackevei fürdő parkoló valaki??
Sziasztok!Ma este nő vagy Pár aki találkozna??(hely van!!)
Pápa és környékén (max 50km) lenne srác aki még ma este ráérne?

Ma estére keresek
Kaposváron 69re hölgy?vastag a faszom.
Sziasztok!
Juli 29.ig a horvátországi Hvar szigeten nyaralunk.
Napfényt, vizet, nudit,hajózást kedvelő hozzánk hasonló nemdohányzó párt,illetve fiatal bi-fiút keresünk kellemes időtöltésre, szimpátia esetén esetleg másra is akár hosszútávon is!
Ha érdekel a dolog írj, privátban.köszönjük
Juli 29.ig a horvátországi Hvar szigeten nyaralunk.
Napfényt, vizet, nudit,hajózást kedvelő hozzánk hasonló nemdohányzó párt,illetve fiatal bi-fiút keresünk kellemes időtöltésre, szimpátia esetén esetleg másra is akár hosszútávon is!
Ha érdekel a dolog írj, privátban.köszönjük
Sziasztok.
Ma bi pár?
Fiatal uniszex biszex vagyok
Szeretek szopni .szopatni dúgni.dúgható is vagyok
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni tudok.
Ma bi pár?
Fiatal uniszex biszex vagyok
Szeretek szopni .szopatni dúgni.dúgható is vagyok
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni tudok.
Olyan pasit keresek aki szeretne szopatni vagy dugni egy 41 éves magas férfias pasit.alkalmi vagy rendszeres is lehet.anoním is lehet lakás gloryhole vagy maszkban.ha csak kivernéd előttem kézzel vagy műpuncimmal az is oké.síkosítós kézzel fejni is szeretek.
Többen is lehettek
Többen is lehettek
Sziasztok mi 40 éves pár vagyunk nagy intimel férfit keresunk cuckoldra ma délutánra esetleg kora estére útazni tudunk. Búvóhely fontos.
Alkalmi aktív férfit keresek akár hosszú távra is de csak alkalmi
Sziasztok.
Esti orakra keresek párt, ahova beszállhatnék 3. személynek a hölgy örömére. Budapest és környéke. 28 eves srac vagyok..
Esti orakra keresek párt, ahova beszállhatnék 3. személynek a hölgy örömére. Budapest és környéke. 28 eves srac vagyok..
Faszimádó Transzi vagyok. MA azaz Július 16 Vasárnap Szombathelyen 22-06 óráig lehett kurogatni a csillogó olajos seggem és lehugyozni.Hely ok.Aki jönne írjon.
Ma este szopnálak autóban! Akár kíváncsi heterot is. Tata, Komárom és környéke!