Budapesten szopnék privát lakás gloryhole ha szopatnál írj,hely van
Szegeden keresek bi párt vagy férfit hellyel
Budapest és környékén keresnék partnereket a héten! Írj ha érdekel.
Sziasztok! Budapesti fiatal fiú keresi hölgy partnereit. Helyem van.

Nálad, vagy kocsidban mostanában este. Bp. 57 ffi. uni. nő-ffi minden érdekel
Hét vége nem oké.
Hét vége nem oké.
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok! Mától egész héten szabad vagyok. Akár nappal vagy éjjel szívesen lennék kellemes társasága hölgynek, párnak adatlapom szerint… Utazni tudok.
Sziasztok! Ma Ráckeve? Itt vagyunk.
Most már ráérek. Orálisan kényeztetni szeretnék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 10. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 10. szerda 12:40
Törölt felhasználó (3054102)
VIP

Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Faszimádó Transzi vagyok.Január 13-án 20 órai kezdéssel álarcos GANGBANG partit rendezek Szombathelyen .Helyem van reggelig.Csillogó olajos popsival várlak titeket..Álarcot,gumit,hozzon mindenki magának..Csak aktív pasikat keresek akik szopatnak,seggbe basznak,szét geciznek és lepisílnek..Aki rám verné vagy csak lepisílne az is jöhett.Egy jó űritésre,hugyozos alázásra tökéletes vagyok..Aki részt venne az írjon .
Alacsony vékony roma csajt, nőt keresnék autós kalandra.
Kondorosi úti kifolyónál Dunapart lesz mostanában valaki?
Holnap a késő esti óràkban valaki a munkahelyemen leàpolnà a farkamat??
Zalaegerszegen most pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Sziasztok! Lányt vagy párt keresek aki Budapesten ismerkedne. Sportos, igényes fiatal férfi vagyok, ha érdekelne a dolog keress bátran

Sziasztok! Mától egész héten szabad vagyok. Akár nappal és éjjel szívesen lennék kellemes társasága hölgynek, párnak adatlapom szerint…Utazni tudok.
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján-heves megye esetleg útvonalon vagy azok közelében. Csütörtök 01.11.én este !
Dugni szerető férfias pasikkal ismerkednék ma este, max 45-ig, hely belvárosban megoldott….
Bi parokkal ismerkednék Budapesten aktív vagyok