Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok! Szombat estére (07.22) keresek kalandot Bp. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok péntek este rosszalkodnánk Miskolcon
Sziasztok! Siófok-Széplak-Zamárdi környékén ismerkednék lánnyal vagy párral!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Most valaki a szabadba aktív??
Közöshokira fehérváron szabadban vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
40es kitartó, fantáziadús, vastag farkú férfi ismerkedne

Miskolcon keresek estere nőt

Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok!
Most szombat (2023.07.22.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombat (2023.07.22.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !

Kaposváron kihez lehet menni? Vastag farkam van. Hölgyek, párok?
Ma vagy holnap este, Nő vagy Pár aki szívesen találkozna??(hely van)!
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn! Helyem sajnos nincs de utazni tudok! Sziasztok!
Ma este Monor Albertirsa körzetében puncit kényeztetnék, nyalnék esetleg enyhe bi is bejön!
Lenti és a szlovén határ környékén keresnék párt akikkel lehet bulizni hármasban vagy többesben akár.
szopatnék, szopnék, nyalatnék, dugatnék poppersezve
Pár hónapja még idősebb volt a barátnője.
(Ez egy válasz kalandospasi üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 09:04

Hááát nem nagyon adtál egy esélyt az ismerkedésnek.
Pedig NyH, mondjuk nagy a farkam is, bár nem óriási, van tapasztalatom is többesben, más általatok keresett dolgokra is nyitott vagyok. Biztos kellene még valami hogy bejöjjek.
Bár ez beszélgetés, képcsere, vagy egy kávézós találka nélkül nehezen fog kiderülni.
Kaptatok viber égy egyéb elérhetőséget is.
Mindig csak kerestek és kerestek?
Pedig NyH, mondjuk nagy a farkam is, bár nem óriási, van tapasztalatom is többesben, más általatok keresett dolgokra is nyitott vagyok. Biztos kellene még valami hogy bejöjjek.
Bár ez beszélgetés, képcsere, vagy egy kávézós találka nélkül nehezen fog kiderülni.
Kaptatok viber égy egyéb elérhetőséget is.
Mindig csak kerestek és kerestek?