Mai napra keresek aktív férfit akit szophatnék,higénia diszkréció elvárt. Helyem van Kecskeméten!
Sziasztok, ma Zánka környékén belevaló dugni szerető pasival taliznék, írjatok
Szopni szeretnék helyem van privizz Zala megye Vas megye
Ma vagy holnap valaki Balatonlellén vitorlázás is
Pápa-Veszprém között uni vagy aktív srác aki kalandozna? Esetleg kíváncsi hetero
Most Budán Biszex
Kaposvári vastagfaszú pasi vagyok. Rendszerere van Kaposváron valami? Hölgyek, párok írjanak!
Sziasztok! Most délután Gyöngyös környékén hölgy vagy hetero pár, egy kiadós kalandra?
Sziasztok. A kifutónál keresek kalandot
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Zalaegerszegen ma délután szopnék. Helyem van.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Alkalmi partnerem(Hölgy-Pár) keresem ma Szeged-Bp-Hegyeshalom,vagy Szeged-Székesfehérvár-Győr útvonal mentén.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Kihez ugorjak fel szopatni v szopni Budapest
Sziasztok reptérnél holnap valaki?
Sziasztok bisex párhoz vagy szoló hölgyhöz csatlakoznék mai napon kezdő vagyok helyem sajnos nincs de utazni tudok kicsi pocakom van minden megoldás érdekel imádok puncit nyalni de sok mindent kiprobálnék ha fel keltettem az éreklődéseteket privát üzenetet irjatok jó keresgélést mindenkinek!
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Bi férfi szopatnA v szopnak pesti?