Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Adatlapunknak megfelelően ismerkednénk.
Egyoldalúan szopnék ma este. Szexmozi, autó, szabadban, sauna69. Közös kurv@zásban is benne vagyok. (Nem levelezni szeretnék, kép kell.)
Sziasztok,
Ma este Budapesten a belvárosban leszek, késő estére (10-11 után) keresnék szexre vágyó nőt vagy párt. Privát üzenetekre tudok válaszolni.
Ma este Budapesten a belvárosban leszek, késő estére (10-11 után) keresnék szexre vágyó nőt vagy párt. Privát üzenetekre tudok válaszolni.
Sziasztok
ma estére keresek párt vagy nőt hetero alapon
28 éves 180/85 kg, kék szemű, barna hajú srác vagyok nagy intimmel.
(Budapesten, de legfeljebb Pest megyéből)
ma estére keresek párt vagy nőt hetero alapon
28 éves 180/85 kg, kék szemű, barna hajú srác vagyok nagy intimmel.
(Budapesten, de legfeljebb Pest megyéből)
Sziasztok!
Aktiv Baja környékén?
Aktiv Baja környékén?
Ma éjjel Szfvár és környékén ismerkednék.
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Sziasztok!
Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok.
Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok.
Ma este kiverném valakinek Veszprémben, csak viszonzás nélkül, írj bátran

Sziasztok!
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon párvagy hölgy aki szívesen kalandozna?
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon párvagy hölgy aki szívesen kalandozna?
Holnap estére (szombat) asszonyka dugó pasit keresek…..
Sziasztok ma estére keresnék valakit akinek lenne kedve talizni Debrecenben helyem van normális ápolt 30 as macis pasi vagyok !
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Fóton keresek ma estére megbízható partnert orális kalandokra. Hely van,diszkréten.
Zalaegerszegen ma délután szopnék. 21-ig ráérek. Helyem van.
Szexet keresek, akàr most. Hely van. Èn passziv vagyok. Priviben írj ha benne vagy.
Meg mindig keressuk azt a pasit hosszutavra aki hetkoznap napkozbenben raerne
Egy 23 eves terhes 15/55 csinos nagymellu noi tagunk rendszeres kenyezteteseben CUCKOLD
Viberen fotocsere
Helyunk van
Nyiregyhazan
Egy 23 eves terhes 15/55 csinos nagymellu noi tagunk rendszeres kenyezteteseben CUCKOLD
Viberen fotocsere
Helyunk van
Nyiregyhazan
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.