sziasztok
Kisméretű pasi vagyok 14
bp en keresek ma
Kisméretű pasi vagyok 14
bp en keresek ma
Mezőtúr, Túrkeve környéke! Nincs vállalkozó kedvű hölgy?
Egerben ma valaki?
Ma napkőzben kényeztetnék kalandoznék hőlgyel . Helyem van első kerben
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném ma de.!
BP.,19.-20.kerület
Sexpartnerem keresném ma de.!
BP.,19.-20.kerület
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok esti kaland Jászberény?
Közöshokira szabadban fehérváron bisex srác vagy pasi?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 08:44
Törölt felhasználó (3054102)
VIP

Zalaegerszegen ma este 9 után pasit kielégítenék orálisan. Helyem van hozzá. Privátban keress! Köszi.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Nagykanizsán,kedden délelöőtt,közös önkielégítés, vagy orál,nálad? 50 es bi ffi vagyok.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma este!!
györi ötvenes hölgyet keresek ma estére
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten.
Sziasztok! Ma estére ápolt partnerünket keressük orális szexre. Bi beállítottság előny.
Szopnék Kecskeméten!
Nyelem is!
Nyelem is!
Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy szimpatikus párt Zamárdi-Budapest útvonalon ma délután.