Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék holnap napközben!
BP.,Pest-megye!
Párhoz csatlakoznék holnap napközben!
BP.,Pest-megye!
Miskolcon keresek hölgyet izgalmas időtöltésre, találkahelyem van

Budapesti vagy pest megyei hölggyel vagy párral ismerkednék és találkoznék?
Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
Vékony, fiatal qkisimogatója lennék, akár most.
Hölgyet keresek, Bp. 18. kerület.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit elégítenék ki orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , csajszit .
Sziasztok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , csajszit .
Sziasztok! 09.08-estére keresünk Kistelek -környékéről párt vagy MINIMUM 2férfit( csak baráti társaság vagy összeszokott páros)
Nő : 26 éves 168 cm 68kg vörös hosszú göndör haj, kerek popsi szép mellek.
Férfi: 190cm 95 kg szakállas rövid hajú , átlagos intim .
Kérlek abban az esetben keress ha tudsz utazni, helyünk van .
Nő : 26 éves 168 cm 68kg vörös hosszú göndör haj, kerek popsi szép mellek.
Férfi: 190cm 95 kg szakállas rövid hajú , átlagos intim .
Kérlek abban az esetben keress ha tudsz utazni, helyünk van .
Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Budapesti vagy pest megyei hölggyel vagy párral ismerkednék és találkoznék?
Sziasztok ! Szopnék ma este Budaőrsön szép ápolt farkakat .
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit elégítenék ki orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok
Sexpartnerem keresném most du.!
Monor
Sexpartnerem keresném most du.!
Monor
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szopnal v szopatnal diszkrét haver Pesten??