Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Nagykanizsán,kedden délelöőtt,közös önkielégítés, vagy orál,nálad? 50 es bi ffi vagyok.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma este!!
györi ötvenes hölgyet keresek ma estére
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten.
Sziasztok! Ma estére ápolt partnerünket keressük orális szexre. Bi beállítottság előny.
Szopnék Kecskeméten!
Nyelem is!
Nyelem is!
Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy szimpatikus párt Zamárdi-Budapest útvonalon ma délután.
Zalaegerszegen ma este 9 után pasit kielégítenék orálisan. Helyem van hozzá. Privátban keress! Köszi.
Ma Kecskeméten hölgyet, párt keresek. Utazni is tudok, fogadni is.
Esetleg Budapest játszik még.
Esetleg Budapest játszik még.
Mai és holnapra keresnék szexpartnert aki eljönne hozzám Tiszafüredre.
Helló. Keszthely és Hévíz környékéről ismerkednék aktív vagy uni férfiakkal.
Mai nap keresek kölcsönös orálra aktív férfit, vagy párok jelentkezését is várom.
De nem feltétel viszonozni,kezdésnek adok egy kis masszázst.Kecskeméten helyem van,írj privátban. Szép napot!!
De nem feltétel viszonozni,kezdésnek adok egy kis masszázst.Kecskeméten helyem van,írj privátban. Szép napot!!
Ma este fél 7 után szopnék R.palotán helyem van. Nyelem az anyagot, pisilhetsz is szájba. Roma, ázsiai bárki lehet.
Mai napra keresek szexpartnert
Sziasztok.Ma hölgy vagy pár meglátogatna csendes otthonomban Gödöllőn? Várom üzeneted!
Veszprém környékén keresek partnert aki szopna.
Sziasztok ma ismerkednenk másik párral