Sziasztok! Egy finom puncit élvezésig nyalnék ma 11.ker környékén.Magas sportos férfi vagyok.
Sziasztok. Szívesen találkoznék ma hölgyel, vagy párral. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot 50-100km körzetbe. Csak aki, akik komolyan gondolják.
Kellemes napot mindenkinek.
Kellemes napot mindenkinek.
Holgyekkel bi parokkal ismerkednek bpn .
Ma este 8 óra után tudok fogadni biszex párt, hölgyet végső esetben pasit!
Budapesten , Sashalmon biztosítanék párocskáknak ingyen,csak az élvezetért búvóhelyet alkalmanként ! Szívesen lennék a kukkolójuk,vagy igény szerint be is csatlakoznék a búvóhelyért cserében !
Veszprémben ma este kiverném valakinek, vagy akár szopnám, de csak viszonzás nélkül, írj bátran

Bp pesti oldalon délelőtti kalandra nő vagy pár?
Ápolt 40es pasi vagyok.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Ma este Zalaegerszegen pasi 9 után? Kielégítelek orálisan. Hely van.
Sziasztok Ma Szombat estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
sziasztok 38éves debreceni pár vagyunk lányal vagy páral ismerkednénk lányos játékokra délután böszörmenyben a strandon lesszünk.

Sziasztok. Most reggelre keresek partnert Budapesten .Írj priv.
Sziasztok!
8 óra után Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár?
8 óra után Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár?
SZIASZTOK MA ESTÉRE KERESNÉNK PÁRT LÁNYT ESEMÉNYRE ????????
Sziasztok, van még valaki Budapesten?
Asszonyok lányok párok ?sportos kan keres after ?Pest megye .privi
Ma este pár vagy nő ráér esetleg ?
Pest megyéből.
29eves 180/85kg. Kék szem barna haj, nagy intim
Pest megyéből.
29eves 180/85kg. Kék szem barna haj, nagy intim
Valaki szopatna most a belvárosban? Magas, helyes srác vagyok