Popsit baszna szét valaki ma a belvárosban? Gyere éld ki magad
Holnap este szopnék autóban. Kíváncsi heterot is. Komárom, Tata, Tatabánya és környéke!
Fehérvár közöshokira bisex pasi, srác?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok. Ma Székesfehérvár és környékén közös maszti vagy pár kukkolása?
Női kisérőt keresek EKF 2023 programokhoz és minden máshoz.
Zalaegerszegen kedd, szerda délután, kora este pasit kényeztetnék. Hely van.
Átutazó kamionos fejer mben közöshokira, vhol parkolóban?
Ptivit írj .....köszi
Ptivit írj .....köszi
Nyíregyházán aranyos vékony fiúként idősebb irányítani szerető párt keresek.
Sziasztok, hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Ma szopnék Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán!
Írj ha érdekel!
Írj ha érdekel!
Erden parok ?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Békéscsabán és környékén 40-50 körüli hölgyekkel ismerkednék
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Üdv szexet imádó társaim!!! Igazán Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Vagy szoló hölgyhöz.Részemről tabuk és gátlások nincsenek a jó ízlés határain belül! . Kitartó vagyok átlagos mérettel viszont bőséges nektárrall! Helyem van de hozzátok is mehetek. Hívjatok , írjatok , megbeszéljük és akár azonnal is megyek! üziket privátba.!!!!
Sziasztok! Ma megint rámtőrt a perverzitás! Keresek hozzá partnert a mai nap folyamán! Párokat, lányokat keresek! Szinte minden "rosszaságra" nyitott vagyok.
Sziasztok! Nőket párokat keresek a mai napra Budapesen és környékén. 26 éves mackós srác vagyok.
Most keresek aktív srácot, akit szophatok Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 28/passzív vagyok.
Én 28/passzív vagyok.