Fehervár vagy kőrnÿekén vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok! Holnapi nap folyamán szívesen fogadnék párt illetve lányt közös kikapcsolódáshoz, masszázs rendelhető, részletek privátban!
Dunaújvárosban ma este valaki?
Esetleg pár?
Esetleg pár?

Sziasztok,Nyíregyházán péntek/ szombaton szívesen fogadnék egy hölgyet vagy párt lakásomon,de utazni is tudok. Fiatal sportos srác vagyok 18/5 intimmel.
Sziasztok,Nyíregyházán péntek/ szombaton szívesen fogadnék egy hölgyet vagy párt lakásomon,de utazni is tudok. Fiatal sportos srác vagyok 18/5 intimmel.
Budapesten ma valaki? Akár pár is jöhet. Hely van, de utazni is tudok.
Sziasztok,
Ma estére keresnék tabumentes szexre nőt vagy párt. Ápolt, igényes férfi vagyok, helyem Tökölön lenne.
Ma estére keresnék tabumentes szexre nőt vagy párt. Ápolt, igényes férfi vagyok, helyem Tökölön lenne.
Helló! XI-XXII környékén kalandoznék!Hölgyet,párt keresek.
Zalaegerszegen este 9 után szopnék. Hely adott.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sexpartnereim fogadnám ma délelött!
Monor
Monor
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sexpartnert keresek Csongrádon hely van
Sziasztok. Cuckoldra keresünk jó méretű férfit. Max 50 évesig. 180 centi 80kiló. Kecskemét kőrnyékén. Wibered legyen
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma de.!
Monoron!
Sexpartnereim fogadnám ma de.!
Monoron!
Ma is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 08. kedd 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 17:22
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Orálisan kényeztetnék NŐT viszonzás nélkül
Pest megyében
Pest megyében
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Holnap reggel fehérvaron kalandra vki?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Zalaegerszegen este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.