Sziasztok, most reggel illetve a délelőtti órákban keresem azt a pasit akivel kölcsönösen verhetjük vagy akár szophatjuk is egymás farkát, autóban vagy szabadban! Ápoltság és diszkréció adott! Pápa és 25 km-es körzete jöhet szóba! Privát üzenetben keress!
sziasztok! Holnap rétság környékén keresek hölgyet, hölgyeket nemhétköznapi kalandra.
Többit privátban.
Többit privátban.
Reptéri kifutónál szopnék most fiatal srác vagyok
Sziasztok. Péntek és szombat estére keresek hölgyet vagy párt. Helyem van.
Sz.battáról van esetleg valaki?

Sziasztok!
Péntek este vagy szombat délelőtt igényes párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyìregyházán.
Péntek este vagy szombat délelőtt igényes párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyìregyházán.
Pécs környékén hölgyek lányok párok esetleg? M6 Pest irányába is találkoznék
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet ...
Várom üzidet ...
Sziasztok,
Reptér kifutó mögé jönne ma valaki szopni, szopatni??
Reptér kifutó mögé jönne ma valaki szopni, szopatni??
Sziasztok!
46 éves aktívan sportoló,magára igényes pasi vagyok.
Ma estére keresek elhanyagolt hölgyet,vagy párhoz is (akár biszexhez) csatlakoznék bármire.
Cuckold,wife sharing,creampie....
Jászberény-Hatvan környéke!
46 éves aktívan sportoló,magára igényes pasi vagyok.
Ma estére keresek elhanyagolt hölgyet,vagy párhoz is (akár biszexhez) csatlakoznék bármire.
Cuckold,wife sharing,creampie....
Jászberény-Hatvan környéke!
Sziasztok holnap napközbe keresek egy elhanyagolt anyukát ,hölgyet, nőt, kb 11-töl rád érnék. Üdv L
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán szopnék!
Írj ha érdekel!
Írj ha érdekel!

Sziasztok!Mai napon 12után Kom megyében ,M1vonalon parkolóban,pihenőben,vastagf átutazó uraknak segítenék egyoldalúan!Diszkréció természetes,keress bizalommal!
Zala vas Somogy megyei 50 pluszos oklozheto novel ismerkednek imadom a hatalmas puncit nem tud meg ijeszteni akarmekora is sőt minél nagyobb
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Ma este, éjjel fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Zalaegerszegen ma délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Holnap és holnapután estére keresnék párt Göd és környékéről.