Sziasztok. Holnap reggere keresek kávépartnert. Írj priv.
Ma este 21,00 körül Bp. 11.kerületi lakásunkon fogadnánk egy, az adatlapunkon leírtaknak megfelelő hetero pasit hármas szexre. Csak privát üzenetet várunk ! Nem hosszú, de annál vastagabb intim előny !
Popsipuncimat dugatnám ma. Bp belvaros
Holgyekkel es bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok bpn
Sziasztok Ma estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Sziasztok!
Most keresek aktív partnert orálhoz Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Most keresek aktív partnert orálhoz Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szeged környéken pár vagy pasi?
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van
Hétfőn szexmoziban Hölgy vag Pár társaságát várva elérhető leszek!
Akinek lenne kedve jelezze bátran!
Akinek lenne kedve jelezze bátran!
Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , de csak sima kukkolásért is cserébe !
Én karbantartanám
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2023. 05. 12. péntek 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 12. péntek 08:59

Popsipunci karbantartásra keresek ezermestert ma este, belváros
Sziasztok, Miskolcon ma delután, estére keresek bevállalós hölgyet,nőt,lányt. Privát üzenetben várom jelentkezést.Hely akár nàlam,akár bárhol
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Sziasztok,
Miskolcon ma delután, estére keresek bevállalós hölgyet,nőt,lányt. Privát üzenetben várom jelentkezést.Hely akár nàlam,akár bárhol
Miskolcon ma delután, estére keresek bevállalós hölgyet,nőt,lányt. Privát üzenetben várom jelentkezést.Hely akár nàlam,akár bárhol

Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres vékonyabb sportos nők érdekelnek párok csak hetero alapon, Budapest ,Telki ,Zsámbék környéke szép napot üdv : P
Lenne kedve vkinek a hétvégén Tiszanánára kirándulni? Meztelen fürdés, móka, stb.

Holgyekkel parokkal ismerkednek bpn es vonzaskorzeteben