Sziasztok!
Ma délelőtt keresek rétság és környékén egy vagy több hölgyet eléggé szokatlan és nemhétköznapi kalandra. Részletek privátban
Ma délelőtt keresek rétság és környékén egy vagy több hölgyet eléggé szokatlan és nemhétköznapi kalandra. Részletek privátban

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok !
Szerdán (07.26) Pesten leszek .Szívesen csatlakoznék párokhoz, akar mindkét fél örömére is , de nemtől függetlenül szophato is vagyok . Várom az üzeneteket
Szerdán (07.26) Pesten leszek .Szívesen csatlakoznék párokhoz, akar mindkét fél örömére is , de nemtől függetlenül szophato is vagyok . Várom az üzeneteket

Kedd estére keresek strapabíró baszni szerető pasit. Belváros Bp.
Üdv mindenkinek ma este Győrben valaki hölgyek
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Kanos, vékony, fiatalt szopnék, akár most. Autózni tudok, meg is dughatnál, ha akarod.
Üdv. Mezőtúron fogadok ma hölgyet illetve párt. live:.cid.b532f07db4a2f77d
Ma valaki Siófok?
szopós kalandot keresek Délegyháza soroksár vonalon
Ma estére keresek nőt/párt. Csak szopatás! Autó is oké. 22/F diszkréció/korrektség adott és el is várt. Pest megye lenne a legjobb!
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
20 óra után.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 07:17
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszi.
győri ötvenes-hatvanas hölgyet keresek sexpartnernek!
Hétfő késő este vagy Kedd-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok!
Ma estére keresek srácot,akit lehet szopni.
Hely van Budapesten.Lehetsz hetero bi meleg.Gyere
És szopass meg jòl
Ma estére keresek srácot,akit lehet szopni.
Hely van Budapesten.Lehetsz hetero bi meleg.Gyere
És szopass meg jòl
Fehervaron közöshokira szabadban valaki?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Fehervaron közöshokira szabadban bki?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Nagykanizsán,péntek 14 órától,bi aktív partnert,hellyel keresek.