Budán Biszexelnék ma este!
Glory caféba jön ma valaki a kqbin sorra ?
Sziasztok! Én egy 23 éves kecskeméti srác vagyok. Szívesen találkoznák hölgyekkel,párokkal Kecskemét és környékén. Helyem nincs sajnos.
Sziasztok 13.án Szombat estére keresek egy hölgyet ,csajszit akivel el tudnék menni Sw buliba .
Autó van ,mindent én állnék. Üdv Laca
Autó van ,mindent én állnék. Üdv Laca
Ma dèlutàn 4 körül franciàznèk pasinak nàlam.
20-25 év körüli kanos fiút cumiznék diszkréten, akár most.
Hello!
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék ma. Helyem van.

Van meg itt valos par aki talallkozni is mer es nemcsak irogatni
Sziasztok! Most megyünk fel a Mátrába szexelni. Volna kedve Gyöngyös környéki hölgynek párnak csatlakozni hozzánk? Csak most kora délután aktuális..
Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek ma délutánra 3as játékokhoz vagy egy kis cuckoldra
helyem van de utazás is megoldható
kitartó ápolt igényes srác
Hölgyet, párt keresek ma délutánra 3as játékokhoz vagy egy kis cuckoldra

Sziasztok.Hölgyet keresek ma estére,akit nem zavar párom jelenléte.
Olyan hölgyet / hölgyeket keresek, akiket vonz a tetovált pasi. Vagy ha tetovált vagy és bejönne, ha szalonban huncutkodhatnál.
Budapesten a Budai oldalon / Óbudán. Keress üzenetben

Sziasztok! Hölgyet keresnék, akinek lenne kedve most, vagy kora délután motorozni egyet egy sportmotorral! Suzuki Hayabusa…. Persze megállhatunk pihenni is közben

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Bi parokkal osmerkednek bpn sktiv vagyok
Mára keresek partnert nő vagy párt személyében Pest megyéből.
28eves 189/85kg. Kék szemű srác vagyok.
Nagy intimmel
28eves 189/85kg. Kék szemű srác vagyok.
Nagy intimmel
Gárdonyi nudin hölgyek párokal szexelnék!
Sziasztok. Ma délután Pesten vagy környékén kalandra valaki?