sziasztok. a mai napra is keresnék partnert budapesten, helyem van. ápolt 40-es pasi vagyok. sziasztok.
Folyton kanos, bevállalós férfias srác vagyok, aktív jó farkú, férfias srácot keresek Csongrád- békés megyében.
Imádok finoman kényeztetni, szopni és ha alaposan megdugják a seggem autós taliban is benne vagyok, reális távon utazni is tudok, de helyem is akad.
Imádok finoman kényeztetni, szopni és ha alaposan megdugják a seggem autós taliban is benne vagyok, reális távon utazni is tudok, de helyem is akad.
Sziasztok!
Oral kaland érdekelne elsősorban. Akár végig is csinálom, mélytorok is mehet. Dunaharaszti környékén
Oral kaland érdekelne elsősorban. Akár végig is csinálom, mélytorok is mehet. Dunaharaszti környékén
Salgótarján -Eger- Hatvan- Gyöngyös vonalon a 21 és 23-as főút mentén szivesen ismerkednék normális biszex vagy kíváncsi hetero pasival, férfias adottsagúval. Legyél 80 kg fölötti férfias, korrekt! Írj privát üzenetet!
Szopatna dugna valaki 40 es pasit Bp?hely van
Sziasztok ma, holnap is keresek kalandot Maglodra olyan 16 óráig
Cegléd-Délpest vonalon kalandoznék, ma 15 óráig!
Helyes, nem kis méretű férfi vagyok.
Helyes, nem kis méretű férfi vagyok.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
ma, holnap Balatonlellén Nő,pár nudizni , fürdeni ?vitorláson
Hétvégére keresek kizárólag a barátnőm kényeztetésére egy beszálló srácot. Legyél vékony és nagy intim méretű.
Üzeneteket privátban várjuk.
Üzeneteket privátban várjuk.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma reggel,de.!
Hely ok!
Sexpartnereim fogadnám ma reggel,de.!
Hely ok!
Bocs...Reggelt van.Nem neked akartam
(Ez egy válasz kiserdesz2107 üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 05:27

Szia.Csak annyi megjegyzésem van a válaszodhoz.Ha időhúzás az, hogy legalább fényképet cseréljünk, és váltsunk pár szót ismerkedés gyanánt akkor teljesen igazad van az időhúzás szempontjából... Jó találkákat neked!Üdv!
Szia.Csak annyi megjegyzésem van a válaszodhoz.Ha időhúzás az, hogy legalább fényképet cseréljünk, és váltsunk pár szót ismerkedés gyanánt akkor teljesen igazad van az időhúzás szempontjából... Jó találkákat neked!Üdv!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 21:53
Törölt felhasználó (4680597)

Te kamu vagy! Senki ne adjon rá mert csak fölösleges időhúzás!
(Ez egy válasz Kaktusz23 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
17. és héten hétközben is tudunk ismerkedni ha az adatlapunkon leírtaknak mrgfelelő megkeresést kapnánk....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Budapesten vki ma hajnalban?
Sziasztok Siófokon 178 cm magas 90 kg ápolt igényes férfi vagyok szívesen ismerkednék találkoznék nőkkel padokkal, helyem van
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Mi is így jártunk, ezt tapasztaltuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 21:53
Törölt felhasználó (4680597)

Te kamu vagy! Senki ne adjon rá mert csak fölösleges időhúzás!