Egymás előtt!!
Ma estére keresünk a reptérre párt vagy lányt...egymás kukkolasara...nem szállunk át a másik kocsiba se semmi..leparkolunk egymás mellett és mehet a menet..külön külön.
(Ha nem jelentkezik pár, nem megyünk ki foloslegesen
Ma estére keresünk a reptérre párt vagy lányt...egymás kukkolasara...nem szállunk át a másik kocsiba se semmi..leparkolunk egymás mellett és mehet a menet..külön külön.
(Ha nem jelentkezik pár, nem megyünk ki foloslegesen
Nekem is ez a vicces helyzet tűnt fel
De igazából az előrelátás az pozitív tulajdonság!
Tényleg nem akartam kifigurázni, egyszerűen csak vicces!
(örülök hogy másnak is feltűnt)
(Ez egy válasz Marika43 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)

De igazából az előrelátás az pozitív tulajdonság!
Tényleg nem akartam kifigurázni, egyszerűen csak vicces!

Kalandma névvel holnapra keresel szexet?
(Ez egy válasz Kalandma42 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 17:30

Holnap délután/koraeste kalandoznék!
Ápolt normális férfiként, nőt-párt szívesen megismernék!
Bp-Szfvár!
Bp-Szfvár!
Holnap délután/koraeste kalandoznék!
Bp-Szfvár!
Bp-Szfvár!
30-as, 40-es popsi kedvelő apucikat keresek MA. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Vki ma este? privizz Zala megye Vas megye
Kedves hölgy/hölgyek!
Ma estére keresem az unatkozó vagy azokat az unatkozó hölgyeket,
aki esetleg este ráér vagy akik ráérnek és lenne kedve / kedvük egy tetováló szalonban
"Hancúrozni"! Van egy nagy épített zuhanyzó, és minden nyalánkság.
Ma estére keresem az unatkozó vagy azokat az unatkozó hölgyeket,
aki esetleg este ráér vagy akik ráérnek és lenne kedve / kedvük egy tetováló szalonban
"Hancúrozni"! Van egy nagy épített zuhanyzó, és minden nyalánkság.

Tetováló szalonos kalandjáték?
Szabad a vásár alapon, mindent lehet de semmi sem kötelező
Zuhanyzó van és minden egyéb nyalánkság.
Szabad a vásár alapon, mindent lehet de semmi sem kötelező

Zuhanyzó van és minden egyéb nyalánkság.
Bi párokkal ismerkednék, Monor és környéke
Sziasztok! Feleségemmel közösen keresünk kalandot. Első sorban párt párcserére vagy egymás előtti szexre. Esetleg fiatal srácot.
Ma estére aktív srácot vagy párokat hölgyeket keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Sziasztok. Ma este hölgy, vagy pár aki, akik egy diszkrét pasival találkoznának is! Helyem lenne Szalkszentmártonba, és Pest megyébe az utazás sem lenne gond! Aki, akik komolyan gondolják!
Sziasztok! 26 éves mackós srác vagyok átlagos mérettel. Nyitott vagyok minden újdonságra és perverz elképzelésre. Lányokkal párokkal ismerkednék Pesten és Környékén.
Szivesen szopnék mostanában jó farkú pasit Budapesten, akár autóban is. Én 31, bi srác
Párokat,aktív pasikat kielégítenék ma este!
Kár, hogy egyedül vagyok és a Haller utca...
(Ez egy válasz normalis_bp üzenetére (2023. 04. 15. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 09:07

Ápolt férfias ugyanakkor kezdő nyiottt heteró partnerem keresem lakásomra..apoltan... csak aktus..tehat erosen szerepjatekos formaban...
csak bp..

Zsófi drága, hát erről is lemaradtak
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 14. péntek 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 22:56

Törölt felhasználó (4222642)

Két fiút várok most! IX. ker. Mester utca környéke! Lehettek barátok, vagy testvérek is.
Gyors, határozott, keményebb szexet kívánok... :P
Gyors, határozott, keményebb szexet kívánok... :P
Ápolt férfias ugyanakkor kezdő nyiottt heteró partnerem keresem lakásomra..apoltan... csak aktus..tehat erosen szerepjatekos formaban...
csak bp..

Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.