Sziasztok!
Csütörtökön (04.20) esti órákban szívesen lennék hölgy, vagy pár partnere. Hellyel rendelkező (de akár utazni is tudó) 36 éves pasi vagyok Budapestről, a II. Kerületből. Akik látnak bennem fantáziát és szívesen elöltenének velem pár túlfűtött órát, várom privát megkeresését.
Üdv
Nyelvmester
Csütörtökön (04.20) esti órákban szívesen lennék hölgy, vagy pár partnere. Hellyel rendelkező (de akár utazni is tudó) 36 éves pasi vagyok Budapestről, a II. Kerületből. Akik látnak bennem fantáziát és szívesen elöltenének velem pár túlfűtött órát, várom privát megkeresését.
Üdv
Nyelvmester
Sexpartnereim keresném ma napközben!Hely ok!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Sziasztok.Ma egész este,éjjel várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Nők, 3ik beszallonak is vagy kis fasz szopasra elérhető vagyok ma Bpn ejszaka! Labfetish es pisiszexben is benn vagyok!
Párnál nyalnék, szopnék
Hölgyet keresek aki csak nyallatna
Hölgyet keresek aki csak nyallatna
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok.Ma egész este,éjjel várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Bi parokkal ismetkednek bpn aktiv vagyok
Sziasztok. Átutazóban vagyok Budán. Fél órás ismerkedésre keresek egy szimpi párt vagy hölgyet. 45 éves pasi vagyok
Tatabánya, Tata környékén idősebb macis pasi aki szopatni szeretne?
Sziasztok! Csütörtökre (20) keressük ápolt,partnerünk adatlap szerint, probáld értelmezni..Nem jövő hétre stb..Viber kell
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Szerda délelőtt Cegléden leszek van aki szeretne szoptatni vagy dugni..
Aki ma Budapesten szeretne szopatni vagy dugni az írjon.hely van
Szívesen talàlkoznèk pàrral a mai nap folyamàn. Amit szeretnèk, spriccelèsig nyalni a hölgyet a pàrja elött. A fèrfi tag is spriccelhet a puncira vagy ràm amig nyalok. Diszkrèt helyem van.
Ha èrdekel, privàtban írj.
Ha èrdekel, privàtban írj.
Csepeli hölgyet kényeztetnék
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(pisi szex is ok—-….—-
Kanos, ápolt, ffias most valaki…?