Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
XV,IV,XIII kerulet igenyes partner? XL
Most valaki Szoboszlón?? Szopnék/szopatnék!!
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok! Harmadikat keresünk szilikonos mellű barátnőm és én. Instán lehet jelentkezni k.felix1992
Fehérváron valaki ma délelőtt?
Sziasztok !! Mai napra keresek hölgy partnert kellemes időtöltésre ! Monor , Pilis környéke
Sziasztok, nemsokára indulok szoboszlóról-hajdúböszörménybe és ezen az útvonalon szivesen szopnék valakit ha magadra ismertél irj azonnal!
Sziasztok!
Ma estefelé (priviben egyeztetünk pontos időt) Tát felől megyünk Tatabánya irányába és szívesen felvennénk stoppos pasit, aki megdugná a feleségemet.
Ma estefelé (priviben egyeztetünk pontos időt) Tát felől megyünk Tatabánya irányába és szívesen felvennénk stoppos pasit, aki megdugná a feleségemet.
Sziasztok! Ma reggel 9ig várom hölgy társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom leveled! Köszönöm!
Holnap délelőtt fehérváron érett nőt, párt keresek kalandra!
44/185/88 pasi vagyok
44/185/88 pasi vagyok
Ráckeve környékén keresek lányt/párt hetero mókára. hely van. jelige: szeretem a keserűmézet :P
Debrecenben keresek hölgyet, hely van
Sziasztok!
Kellemes időtöltésre keresek partnert. Lehet barmi amihez mindettőnlnek kedve van.
Hölgyet keresek Nyíradony környékén. Ápolt, igényes 25 éves Férfi vagyok, diszkréció fontos!
Esztergom környékén találkoznék hölggyel vagy párral. Tamás
Nyitott igényes tapasztalt férfiként állandó kapcsolatra 50+os nyitott igényes párt keresek.
Sziasztok ! Gyöngyös - hatvan diszkrét pasi vagy pár esetleg?
Szopnék még!!! Valaki ?? Dél Pest ???