Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
A mai vagy vasárnap estéjére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!
11-14 óra között Soroksári auchannal kalandra csajszi? Autóban vagy izgis helyen?!

Sziasztok.Nincs olyan Győri hölgy aki ma ráérne napközben? Helyem van.Gátlástalan és picit perverz szexhez.Légy nyitott és bevállalós.Nem bánod meg.Akár viszonzás nélkül is.Írj privit.
Sziasztok !
Jönne ma valaki szaunázni ?
Hölgyek illetve párok leveleit várom!
Srácok neee!
Jönne ma valaki szaunázni ?
Hölgyek illetve párok leveleit várom!
Srácok neee!
Most éjfél körül valakit leszophatok vagy megbaszna Bp-en a Népligetnél a Kutyaiskola mellett? Kocsidban is jó vagy a bokorban is. Kor, alkat mindegy! Lehetsz 70 éves is! El is vihetsz magadhoz!
Sziasztok
Valaki Bp? főleg reptér környéke..?
Valaki Bp? főleg reptér környéke..?
Vekony, fiatalt szopnék most. Ésszerű távolságra autózni tudok, de helyem is van.
sopronbol most vki? fiut szopnék le
Mostanság szopnék!Győr környékén!
orál ma vagy cumkontroll pesten? Jó lenne egy sokat kanos orál haver aki szereti ha szopják...
Vekony, fiatalt szopnék most. Ésszerű távolságra autózni tudok, de helyem is van.
Holnap du Kecskeméten szopatnék.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Hely van!
Sziasztok!
Szexpartnert...partnereket keresnék ma kora este!Bp.!
Szexpartnert...partnereket keresnék ma kora este!Bp.!
Sziasztok!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! Győr környékén élek, de szívesen utazok!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! Győr környékén élek, de szívesen utazok!
Ma estére (01.19) keresem aktív partnerem szexre Budapesten belül. smile
(Hely/autó szükséges) 27 éves passzív srác vagyok
(Hely/autó szükséges) 27 éves passzív srác vagyok
Valaki most BP?
Tiszakécske termálfürdőbe valaki szívesen le ápolnám..