Sziasztok. Keszthely és környékén keresünk srácokat locsoló bulira. Jössz és s ráspriccelsz a cicimre.
Ma délután is van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Üzenet módosítása
Ma délután is van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Üzenet módosítása
Budapesti buszsofőr van?
Sziasztok. Ma este, és vasárnap egész nap fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Budapesten most valaki? Van hely.
Sziasztok! Péntek, vagy szombat estére keresünk nagy intim el pasit a feleségem örömére ! smile max 45 éves korig !
Nyiregyházán nagyfarkú pasit szopnék
.
.
Estére keresek élvezkedést!
fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Csinos Nyiregyházi párt keresem , intelligencia fontos. Magas igényes sportos pasi vagyok. Foto van ill videohivas is ok.
Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 50km-es körzetében keresnék hölgyet, illetve csatlakoznék párhoz (Hölgy örömére, esetleg egy kicsit aktív biként). Sajnos helyem nincs, de utazni tudok.
20-40 év közötti, lehetőleg sportos alkatú, bp-i, kanos biszex, vagy biszex érdeklődésű, kiváncsi hetero pasit kényeztetnék. Viszonozni nem kell. Maszti, oral.
Sopronban leszopnam egy fiú farkát.
Ma du, este ok.
Diszkreten.
Ma du, este ok.
Diszkreten.
Sziasztok! Debrecen és környékén szeretnék ismerkedni párokkal. Független értelmiségi férfi vagyok. Saját lakással rendelkezem, így nem okoz gondot a találka hely. Autóval rendelkezem, mobil vagyok a találkozáshoz!
Képeket nem kérek és nem küldök óvatosságból, ellenben szívesen találkozom egy nyilvános helyen. Akár ma du., este is már.
Képeket nem kérek és nem küldök óvatosságból, ellenben szívesen találkozom egy nyilvános helyen. Akár ma du., este is már.
Ma délután ápolt srácot leszopnék egyoldalúan. Kocsiban, szabadban. Ügyes vagyok, próbáld ki smile !
Sziasztok
péntek estére keresünk párt vagy lányt hetero alapon
akár csak beszélgetni is.
27-29 éves sportos fiatalos srácok vagyunk
péntek estére keresünk párt vagy lányt hetero alapon
akár csak beszélgetni is.
27-29 éves sportos fiatalos srácok vagyunk
Szombaton hármas szexre igènyes fèrfit keresünk Gyulán..
Csinos Nyiregyházi párt keresem , intelligencia fontos. Magas igényes sportos pasi vagyok. Foto van ill videohivas is ok.
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Ma este Maglodón pasit keresek
Sziasztok! Most valaki Szegeden tudna fogadni egy ápolt, igényes pasit 18/4 intimmel?