Monoron és környékén fiút leszopnék esetleg szopatnék is.
Helyem van, utazni tudok.
Helyem van, utazni tudok.
Most kanos, szopatni akaró vékony, fiatalt kényeztetnék. Autózni tudok, de helyem is van
Győr környékén ki verné a számba a farkát?
Valaki szokta Csepelen szabadban verni?
Sziasztok. Péntek estétől vasárnap estig keresek élvezetekre partnert. Pest megyében Gödöllőn vagyok. Hely van. Várom üzeneted.
Péntek-Szombat késő este vagy Szombat-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Senki nincs Hatvan-Jászberény vonalon akit leszophatnék?
Kiskunfélegyházán és környékén valaki akit most lehetne szopni? Helyem van! Az írjon, aki tud is jönni!
Sziasztok!
Ma este bi pár Hatvan környékén?
Helyem van!
Ma este bi pár Hatvan környékén?
Helyem van!
Budapesten férfit most! Hely van!
Sziasztok. Péntek estétől vasárnap estig keresek partnert Gödöllőn. Hely van. Várom üzeneted.
sziasztok!
budán most valaki kalandra?
helyem van.
budán most valaki kalandra?
helyem van.
Ma valaki Bp?
Sziasztok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Sziasztok! Nagy intimmel keresunk pasit holnapi nap Budapesten a felesegem örömére!
Sziasztok! Aktiv, jó farkú pasit keresek lehetőleg budán, vagy mindegy nekem ha pest csak legyen kocsid, mert úgy több időnk lenne, ha nem kell utazgatni...
Olyan férfit, vagy tagú párt keresek akit nagyon izgatnak a fiatal passziv kis ribis vékony fiuk.
Imádok szopni, szeretem az arcraélvezést, ha tetszünk egymásnak be is pucsítanám a vekony szűk fenekemet!!!! Este 8 utánra keresek!28 vagyok, de kb 17-18 nak néznek mindíg Írjatok ha van krdvetek egy kis finom kényeztetésbe részt venni!!
Olyan férfit, vagy tagú párt keresek akit nagyon izgatnak a fiatal passziv kis ribis vékony fiuk.
Imádok szopni, szeretem az arcraélvezést, ha tetszünk egymásnak be is pucsítanám a vekony szűk fenekemet!!!! Este 8 utánra keresek!28 vagyok, de kb 17-18 nak néznek mindíg Írjatok ha van krdvetek egy kis finom kényeztetésbe részt venni!!
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék párhoz, ma vagy holnap este. Nagyméretű, helyes srác vagyok. Írjatok levelet, hogy továbbléphessünk.
Tamás
Szívesen csatlakoznék párhoz, ma vagy holnap este. Nagyméretű, helyes srác vagyok. Írjatok levelet, hogy továbbléphessünk.
Tamás
Sziasztok !
Ma estére diszkrét ápolt szexpartnert keresek Szekszárdon. Ha lenne valaki aki találkozna egy ápolt kulturált mindenre nyitott férfival írjon privátba.
Ma estére diszkrét ápolt szexpartnert keresek Szekszárdon. Ha lenne valaki aki találkozna egy ápolt kulturált mindenre nyitott férfival írjon privátba.
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj!
Izgalmakért vidékre is elmegyek.
Izgalmakért vidékre is elmegyek.
Sziasztok. Párral ismerkednek akár mindkét fél örömére. Esztergom környéke