Diszkrét, nem független ápolt bi pasiként keresek partnert/partnereket napközbeni találkozáshoz. Érzéki kalandok érdekelnek, kölcsönös maszturbáció majd esetleg tovább is léphetünk. Pénteken napközben délelőtt fogadni is tudok
sziasztok 37 éves pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!
Ma szopnék Bp. Hely van. Anoním is lehet ha úgy akarod. 40 éves magas férfias pasi vagyok
Szia
Nekem is áll!
Mit szeretnél? (Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2022. 07. 12. kedd 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is áll!
Mit szeretnél? (Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2022. 07. 12. kedd 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv straponra keresek partnert
Ma este bika, aki baszná a bizsergő puncimat és szopatna..
Ma de. valaki dél Bp. környékén?
Sziasztok,
40-es házaspárt fogadnék pécsi apartmanban a héten bármelyik nap. Privátban tudok Viber elérhetőséget adni.
40-es házaspárt fogadnék pécsi apartmanban a héten bármelyik nap. Privátban tudok Viber elérhetőséget adni.
Sziasztok!
Szexpartnereim.. keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim.. keresném ma de.!Bp.!
Sziasztok. Délelőtt a kifutónál leszek szívesen kalandoznék
Sziasztok! Bp és környékén keresnék srácokat kalandra. Július 14-én napközben lenne hely Üllőn egy kis közös játékhoz.
Sziasztok! Ma este passzív Gyöngyösön lenne aki leápolna?
Sziasztok! Ma este Gyöngyösön (pipishegyi út) lenne, nő vagy pár aki kalandozni egy kamionossal? Sziasztok!
3masra keresünk most egy aktív srácot Sopronban.
Egy fiatal, osztrák aktiv haverral keresünk egy aktív kanos fiut akivel közösen bassza az a passzívat
Egy fiatal, osztrák aktiv haverral keresünk egy aktív kanos fiut akivel közösen bassza az a passzívat
Sziasztok! Ma este Gyöngyösön (pipishegyi út) lenne, nő vagy pár aki kalandozni egy kamionossal? Sziasztok!
Ma esti találkozóval partnert keresek Egerben.
Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok!Ma késő délután este felé Berettyóújfalu,Karcag,Szolnok, Cegléd,M4,M0,M1, Győr útvonalon szívesen találkoznék hölgyek előny ha telt vagy, esetleg pártokhoz is szívesen csatlakoznék!Üdv:Norbi
Valaki most a 17ben? Áll a farkam…

Sziasztok,
Augusztus 16-21 közötti napok egyikén, vagy akár több napra, szívesen csatlakoznék egy párhoz, vagy fogadnám őket kezdőként.
Kötetlen, laza, házibuli jellegű erotikával fűszerezett kikapcsolódásra, vagy erotikus társasozásra, és minden másra ami csak jó lehet egy hármasban. Bi pár is lehet, amennyiben nem gond, hogy én hetero vagyok, bár nem zárkózom el egy kis kézimunkától max oráltól, ha úgy adódik, mert ízgató lehet egy kellemes párral, de azért ezt nem garantálom.
Ha érdekes lehetek valakik számára, akkor örömmel veszem a megkeresést, hogy megbeszéljük a továbbiakat.
Természetesen, ha szimpatikusak leszünk egymásnak, akkor szívesen mutatok arcos képet, és ha ezután is minden klappol, akkor telefonszámot is.
Üdv,
G
Augusztus 16-21 közötti napok egyikén, vagy akár több napra, szívesen csatlakoznék egy párhoz, vagy fogadnám őket kezdőként.
Kötetlen, laza, házibuli jellegű erotikával fűszerezett kikapcsolódásra, vagy erotikus társasozásra, és minden másra ami csak jó lehet egy hármasban. Bi pár is lehet, amennyiben nem gond, hogy én hetero vagyok, bár nem zárkózom el egy kis kézimunkától max oráltól, ha úgy adódik, mert ízgató lehet egy kellemes párral, de azért ezt nem garantálom.

Természetesen, ha szimpatikusak leszünk egymásnak, akkor szívesen mutatok arcos képet, és ha ezután is minden klappol, akkor telefonszámot is.
Üdv,
G