Sziasztok, ma vagy holnap estere keresunk harmadiknak pasit a felesegem oromere
Szép estét. Ma kedves párhoz csatlakoznék, akár helyem is van, és akár olajos masszázs is
Sziasztok!
Ma este szopnék aktív srácot 21 után Bp-en. Autód vagy helyed legyen.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Ma este szopnék aktív srácot 21 után Bp-en. Autód vagy helyed legyen.

Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok. Ma estére keresünk harmadiknak hetero pasit vácon.
Párok! Merre vagytok? Titeket keresünk, ha szívesen csatlakoznátok 40-es, ápolt, kulturált párosunkhoz, főleg orál játékokra. Bi beállítottság előny, de nem feltétel.
Nem jön Pár esetleg Hölgy most a reptéri kifutóhoz?
Most ráérő bp-i, 20.-40 év közötti, lehetőleg sportosabb, kanos, biszex után érdeklődő pasit kényeztetnék. Olajos farokmasszázs, oral
Sziasztok!
A mai napon Győr környékén (100 km-es körzet) egy párhoz csatlakoznék. Ha szimpatikus vagyok ismerkedjünk meg személyesen.
A mai napon Győr környékén (100 km-es körzet) egy párhoz csatlakoznék. Ha szimpatikus vagyok ismerkedjünk meg személyesen.
Sziasztok 40 éves korig ismerkednék szexelnék nővel lánnyal aki pasit keres. Szolnok és környéke utazni és fogadni is tudok. Varom a leveleket skyp viber van.
Igazán bocsáss meg, hogy belekontárkodok, de a céged 1 főt alkalmaz, vagy 3500-at?
Meg amúgy miért fontos ezt egy egysoros bemutatkozásban leírni egy szexpartner-keresőn?
Csak kíváncsi vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 22. péntek 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 06:28

Meg amúgy miért fontos ezt egy egysoros bemutatkozásban leírni egy szexpartner-keresőn?
Csak kíváncsi vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 22. péntek 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658958)

Igényes , sportos szolis 196cm cégvezető PÁRT , NŐT, keres Nyíregyházán
Sziasztok! Ha az adatlapom alapján szimpi vagyok írjatok
Ráérek ma

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Ma délelőtt szopnék egy szép formás kemény farkat végig,helyem van.
Veszprém?
Ma délelőtt Nyíregyházán kényeztetné a farkam?
Sziasztok.
Ma este szívesen fogadnák párt vagy hölgyek Szalkszentmártoni hétvégi házakban, de az utazás sem jelent gondot!
Ma este szívesen fogadnák párt vagy hölgyek Szalkszentmártoni hétvégi házakban, de az utazás sem jelent gondot!
Holnap délutánra keresünk értelmes partnereket. (nem tudunk mindenkinek válaszolni. Válogatunk az adatlapok és a bemutatkozások alapján).
Ma este lány/lányok/pár/párok esetleg?
29 éves Budapest srác vagyok. Helyem van!
29 éves Budapest srác vagyok. Helyem van!