Ki szopatna ma, kocsiban, természetben vagy nálad?
Mai napra keresek párokat
22 cm és jó vastag
22 cm és jó vastag
Most reptér?
Khümm, ilyen szép farkincán nem segítenek? Pedig kellemes
(Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2022. 08. 14. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki 13.ker aki segítene rajtam? Tele a farkam

Sziasztok Budapesten párhoz csatlakoznék
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdi szexpartnert keresek kellemes találkozáshoz . Esetleg ráérő pár házaspár hölgy ? Választ privátba várom.
Ma estére Szekszárdi szexpartnert keresek kellemes találkozáshoz . Esetleg ráérő pár házaspár hölgy ? Választ privátba várom.
Sziasztok!
Ma este 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. A hely biztosított Pécsett.
Ma este 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. A hely biztosított Pécsett.
Ma estére esetleg jövőhéten valameik napra keresek hölgyet/párt 27 éves pest megyei pasi hely adott utazás megoldható
Sziasztok!
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. Saját lakásom van, de mobil is vagyok, így nem okoz gondot a tali.
Képeket nem kérek és nem küldök. Találkozzunk egy nyilvános helyen, kiderül megvan-e a szimpátia... ha igen, akkor tudjuk folytatni nálam!
Írjatok és találkozzunk, akár már ma.
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. Saját lakásom van, de mobil is vagyok, így nem okoz gondot a tali.
Képeket nem kérek és nem küldök. Találkozzunk egy nyilvános helyen, kiderül megvan-e a szimpátia... ha igen, akkor tudjuk folytatni nálam!
Írjatok és találkozzunk, akár már ma.
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
De szép is, amikor két "hetero" férfi egymásra talál...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 13. szombat 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 13. szombat 21:03

Törölt felhasználó (890839)

Helló engem éerdekelne a masszázs mikor tudnánk meg oldani.
Helló engem éerdekelne a masszázs mikor tudnánk meg oldani.
(Ez egy válasz gatebarát79 üzenetére (2022. 08. 13. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 13. szombat 16:37

Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes!
Párt fogadnék Győr mellet.
Utazni nem tudok
Köszi
Utazni nem tudok
Köszi
9. Kerületben keresünk ma éjszakára férfit 25-45 év között
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Sziasztok!
Papás - mamás játékhoz keresek tettestársat egy lány/hölgy személyében. 11.kerben van helyem a játékhoz.
Üdv
Zoli
Papás - mamás játékhoz keresek tettestársat egy lány/hölgy személyében. 11.kerben van helyem a játékhoz.
Üdv
Zoli
Pécs és környékén valaki??
Sziasztok! Ma este Dél Pesten Hölgy vagy pár akik ismerkednének?