Ma este baszó bika? Belvárosban hely megoldott..írjatok
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? 11:30 fele
Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.

Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok!
Éjfél után Mosonmagyaróvár-Budapest útvonalon pár vagy hölgy?
Most indultam Mosonmagyaróvárról. Pár, vagy hölgy ilyen későn?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2023. 03. 03. péntek 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 03. péntek 22:35

Sziasztok!
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként ismerkednék most. Helyem van.
Feleség többes örömére keresünk férfit akár mai találkára ha kölcsönös a szimpátia ....
Csepelen most sexre keresem partnereim
Strapa kancàt keresek hosszú távon. Elhanyagolt férj vagyok. Elhanyagolt hölgyet anyukát keresek. Kor alkat nem számít.
Sziasztok! Hétvégén esténként várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted! Köszönöm!
Zalaegerszegen most keresek pasit. Hely van.
Sziasztok! Szombatra illetve vasárnapra keresünk párokat, olyanokat akik hellyel rendelkeznek.
Budapest, Dunakanyar környékén.
Budapest, Dunakanyar környékén.
Hölgyekkel párokkal ismerkednek budapesten
Sziasztok! Ma keresek kalandot párral, lánnyal. Ebben a napos időben lehet atos, vagy szabadtéri kaland is.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok. Bpti HP vagyunk .ma estére.férfival ismerkednénk..hely megoldott.irj elérhetöséget.
Sziasztok! Nyiregyháza környékéről keresném husos telt hölgypartnerem tartós viszonyra irj ha olvasod találkozzunk!
Sziasztok!
Igényes nőt , párt keresem.
Magas ápolt normális szőrtelen pasi vagyok helyem van
Nyíregyháza
Igényes nőt , párt keresem.
Magas ápolt normális szőrtelen pasi vagyok helyem van
Nyíregyháza
Mai nap aktív férfiak vagy párok jelentkezését várom egy jó masszázsra, kis játszadozásra. Kecskeméten kulturált helyem van.Privátba írj!