Sziasztok mai nap délelőtt folyamán Iváncsa környékén keresek kalandot ha van kedved írj és megbeszéljük.
Sziasztok. Esetleg valaki nem ér rá szexelni? Reggel 5 ig szabad vagyok. Budapest. 29 éves pasi vagyok. Kocsim van
Hali! Ha megtaláltátok,fotót feltétlenül tegyetek fel róla!
(Ez egy válasz kezdoparpárt üzenetére (2023. 03. 28. kedd 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Sziasztok! Holnap délelőttre keresünk társaságot magunk mellé. Helyünk van. Részletek az adatlapunkon. Kinkypair

Sziasztok! Ma este pár kis kölcsönös örömszerzésre?
Sziasztok ! Szopnék ma este soroksáron zádor utcában.
Kb 18 óra után .
Kb 18 óra után .
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy közösen a párjával!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Ma este hölgy, vagy pár partnere lennék. Fogadni tudó 36 éves budapesti férfi vagyok.
Üdv
Dávid
Ma este hölgy, vagy pár partnere lennék. Fogadni tudó 36 éves budapesti férfi vagyok.
Üdv
Dávid
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Mára keresek rétság környékén hölgyet nemhétköznapi kalandhoz. Napközben lenne a játék.
Többit privátban :P
Többit privátban :P

Hello ! Legalább 25 cm farkú pasit keresünk,
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!BP.!
Sexpartnereim keresném ma napközben!BP.!
Hölgyet kényeztetnék Mezőtúron és környékén!
Olyan Holgyet keresek aki rendelkezik napkozbeni szabadidovel, hellyel es szivesen ujjazna a fenekem. Ha van segedeszkozod, az is johet
Tapasztalatom van, de sajnos mostanaban nem nagyon van szerencsem. Ha kicsit is erdekel hasonlo formaju oromszerzes irj batran!

Sziasztok! Párral,lánnyal ismerkednék laza szexkapcsolat céljából!
Zalaegerszegen reggelente pasit kényeztetnék orálisan munka előtt. Helyem van.