Bi parokjal ismerkednek bpn
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék ma. Helyem van.

Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Viszonzást nem várok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen.
Dugni vágyó férfias pasi talizna ma, belevaló női fehernemus igényes, jól baszható crossal? Hely megoldott, 6.ker pussz
Sziasztok-dél pesti kalandhoz Valaki/valakik?
Egy èrett hölgyet keresek, akinek termèszetes szörös a puncija ès szereti ha csak oràlisan kenyeztetik. Diszkrèt helyem van, privàtban írj ha benne vagy. Lehet pàrod is ès vègig is nèzheti.
Üdv
Üdv
Holgyek parok ma bpn ?
Hetkoznap hajnali talikra keresek Holgyeket, parokat. A sima szextol, az extrem dolgokig (felcsatolhatos, analtagoto) minden erdekel. Parok biszex dolgokra is nyitott vagyok, itt foleg passziv szerep vonz. Tapasztalatom van. Irj/irjatok batran!
Sziasztok Ma találkoznék párral, lehet hármas, kisebb gangbang, kaland a természetben, de egyéb huncutság is szóbajöhet.
Hetero vagy bi pàrt fogadnèk ma dèl körül. Èn pasit nem dugok, de minden màsban benne vagyok. Privàtban írj ha èrdekel.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok. Ma délután Hévízen aktív pasik????
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Most éjszaka baszni szerető pasi? Belvárosban vagyok hellyel..
Extra mérettel felpróbálnál akár anonim is egy strapabíró popsit? Gyere Skype-ra és basszunk. Videót is nézd meg mit is kaphatsz :P
kdtaba outlook.com
Hely pesten van!
kdtaba outlook.com
Hely pesten van!
Engem érdekelnétek nagyon, írjatok privire.
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 05. 20. szombat 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Komoly Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös orális kényeztetés a pár mindkét tagjával!!